Film

Véres játék /Bloodsport/

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 92 perc, 1988 18 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

207 szavazatból
Szerinted?
A világ legkeményebb harcosainak részvételével rendezik Hongkongban a titkos harcművészeti tornát. A viadal brutális és kegyetlen, sokan holtan maradnak a küzdőtéren. Frank Dux, az amerikai katona megszökik a támaszpontról, hogy részt vegyen a versenyen. Összebarátkozik egy másik résztvevővel, Ray Jacksonnal, és találkozik az újságírónő Janice-szel, aki cikket akar írni a karate rejtelmeiről. A döntő összecsapáson Dux a legkegyetlenebb harcossal, Ching Livel néz farkasszemet. Igaz történet alapján.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


augusztus 5. 22:47
olvastam pár helyen, hogy ez a frank w.dux "legenda"nem éppen úgy van, ahogy azt a film végén elregélik:

"Sheldon Lettich, a vietnami veteránból filmes íróvá és rendezővé váló szakember felfigyelt egy Frank Dux nevű harcművész történeteire, melyek inspirációja alapján végül a Véres játék forgatókönyve született. A Dux-szal kapcsolatban megjelent újságcikkek és könyvek valóságtartalma mára már jócskán megkérdőjeleződött, illetve konkrétan megcáfolódott, ő maga nagy valószínűséggel soha nem indult a filmbélihez hasonló harcművészeti tornán, vagyis kumitén, és a film vége-főcíme előtt kiírt „eredmények” is légből kapottak"


tud erről valaki magyar nyelvű forrást?
szívesen utánaolvasnék komolyabban :)

2016. november 3. 20:05
Nagyon ji film.JCVD ezzel a filmmel alapozta meg a karrierjet. Ami innenzol figva jott pedig "tortenelem".

2016. április 20. 23:18
Nálam most megy a film az eredeti első Rátóti Zoltán féle szinkronnal, láttam már korábban a filmet az újabbik szinkronjával is, de az eredeti sokkal jobb lett szerintem az sem lett rossz de ez jobb szerintem. Minden esetre jó film a mai napig is simán leköti az embert szerencsére, annak ellenére hogy nem mai darab ami tény.

Összes hozzászólás