Zsivány kommandó - Egy nemzet halála

Bakancslistához adom
Rogue Warfare 3: Death of a Nation
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 95 perc, 2020

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A csapat rátalál a terroristák feltételezett rejtekhelyére, de csak egy laptopot találnak ott, rajta egy felvétellel, amelyen a fekete maszkosok vezetője hagyott üzenetet nekik. Hamarosan egy időzített bomba robban a maszkosok újabb figyelmeztetéseképp. A videóüzenetből Galina kitalálja, hogy hol rejtőznek a terroristák. A csapatnak igyekeznie kell, mert a terroristák bombákat gyártanak, és azokat Európába akarják szállítani.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2023 febr. 25. - 15:29:56 Előzmény nefefe
Hiszek neked, úgyhogy az erre szánt időt más, hasznosabb dolgok eltöltésére fogom fordítani!
Üdv!
5/10
nefefe 2021 máj. 30. - 17:34:06 5/10
Sajnos a reményeim nem teljesültek... lett 3. rész! Megpróbálok elfogulatlan véleményt írni a harmatgyenge első két rész után. Az eleje követte a hagyományokat - gyenge volt. A szöveg és a dialógusok gagyik. (burkolt és burkolatlan propaganda) A cselekmény nagyon lassú. A szereplők mozgása, megnyilvánulásaik inkább vallanak amatőrökre, mint profikra. Sok a felesleges részlet. Mindezek ellenére, úgy láttam, ez a rész még mindig nézhetőbb volt, mint az előző. Jóindulattal közepes.
--- Spoiler --- csak egy észrevétel: ha tudták hol az ellenséges tábor, miért kellett emberéleteket kockáztatni, és miért nem bombázták le egyszerűen? Célszerűbb lett volna - bár ebben az esetben az utolsó fél órát elhagyhatták volna a filmből... És a nagy harc (ahol öt ember elbánt a többszörös túlerővel, úgy, hogy még csak meg sem sebesült senki), elmaradt volna. Ezúttal tényleg remélem, hogy nem lesz 4. rész!!!