Züllöttség

Bakancslistához adom
Dog Eat Dog
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 2016

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Három sittes: Troy (Nicolas Cage), Veszett Kutya (Willem Dafoe) és Diesel (Christopher Matthew Cook) szabadulásuk után egymásra támaszkodva próbálnak meg boldogulni a kinti életben. Troy, a zárkózott lángelme megpróbál beilleszkedni, de a rendszer elleni dühét nehéz magába fojtania. Veszett Kutya az egyik zűrös helyzetből kerül a másikba. Diesel a bérszámfejtés felé fordul, s minden álma egy kertvárosi otthon. Hogy boldoguljanak, elvállalják egy clevelandi maffiafőnök megbízását...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Owl 2019 okt. 18. - 23:57:36 6/10
Jól indul, jól folytatódik, de a végére a lelkizős jelenetek és a végkifejlet spirituális képsorai a gagyiba taszítják a filmet. Úgy látszik Cage már nem tud normális filmben játszani. Na mindegy, összességében mégis nézhető volt, egyszer legalábbis. Dafoe jól nyomta, tény és való
7/10
King Diamond 2019 júl. 20. - 19:58:09 7/10
KIS SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Ehhez a filmhez is elsődlegesen azt tudom írni, hogy nem egy kimondott Nicolas Cage-film, amit már megszokhattunk tőle, mint ahogy a Mandy-A bosszú kultusza sem az. Ettől függetlenül még lehet jó, és szerintem nem is volt ez annyira rossz. Csak bele kell tudni magát élni az embernek, és élvezni például Willem Dafoe zseniális játékát. De Nicolas Cage, vagy a harmadik főszereplő, Christopher Matthew Cook is jól hozták a karaktereiket. Igen, vannak benne egészen beteges dolgok, szerintem kevésbé kiszámítható is, mint egy átlag film (mert ez nem teljesen az). A vége, vagy utolsó harmada az tényleg érdekes, talán ez a legmegfelelőbb szó rá, hogy most mi miért is történik, ehhez kapcsolódóan lehet, hogy el kéne olvasni az Edward Bunker könyvet, ami alapján készült és akkor lehet, hogy érthetőbb lenne a most még (talán) értelmetlennek tűnő utolsó harmad. Ahogy néztem, mindössze 240 oldalas, lehet, hogy egyszer előveszem és elolvasom. Érdekesség, hogy Cage 100.000 dollárt adott a saját gázsijából Willem Dafoe-nak, hogy végre csinálják meg ezt a filmet (IMDb Trivia). Itt is Csankó Zoltán szinkronizálta Cage-et, amivel szintén nem volt gondom, mint ahogy a többi magyar hanggal sem. Nekem kifejezetten tetszik, hogy Nicolas Cage elvállal olyan jellegű filmeket is, amik eddig kevésbé (voltak) jellemzőek rá.
7/10
2/10
olahmiki1959 2019 febr. 06. - 08:52:20 2/10
Borzasztó rossz film!
Érdekesen, izgalmasan indul, aztán teljesen ellaposodik és elgagyisodik.
Hogy az utóbbi években NIcolas Cage miért vállal ennyi rossz filmben szerepet, az számomra rejtély...:)
seberla 2019 febr. 05. - 14:08:44
" Végül mindhárman elvállalnak egy utolsó feladatot: "
Mindig egy utolsó a tetves csűrhéjének! SOHA nem változnak! Akkor sem ha álláshoz jutnak! SOHA!
JOHN48 2019 febr. 05. - 12:38:06

Züllöttség
(Dog Eat Dog, 2016)

Diesel, Mad Dog és Troy nemrég szabadultak a börtönből, ráadásul hosszú idő után, így nem igazán tudják, hogyan illeszkedjenek vissza a társadalomba. Végül mindhárman elvállalnak egy utolsó feladatot: egy clevelandi maffiózó felbérli őket, hogy rabolják el a rivális bandafőnök kisbabáját.

Nemzet: amerikai
Stílus: thriller
Hossz: 93 perc
3/10
pihes 2018 nov. 13. - 14:38:57 3/10
Három szabadult sittes haver csinálja a zűröket.
Ez valami nagy katyvasz, de a vége, egy totális szerencsétlenség.

3/10
sanyibacsi 2017 okt. 13. - 20:18:43
A kisebbik baj, hogy feliratos film, a nagyobbik, hogy Nicolas Cage megint egy harmat gyenge filmhez adja a nevét. Ahogyan a film kezdõdött, azt hittem izgalmas lesz, de sok benne az üres duma. A thriller rajongóknak nem ajánlom. 5/10.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu