Gülcemal

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 21. rész, 46 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Mert kétségbeesetten keresi fel Zafer-t, miután rájön, hogy Gülcemal nyomoztatni akar utána. Vefa kockázatos információk birtokába jut. Gülendamra egyre nehezebb súlyként nehezedik titka, ezért elhatározza, hogy megfelelő időben őszintén vall Mertnek. Ibrahim, Deva és Ipek házához váratlan vendég érkezik az este folyamán.

A műsor ismertetése: Gülcemalnak és testvérének, Gülendamnak a sorsa már gyermekként megpecsételődött, amikor családjuk teljesen széthullott. A férfi huszonöt év elteltével tér vissza szülővárosába, hogy bosszút álljon édesanyjukon, Zafer asszonyon. Megesküdött, hogy mindenét elveszi tőle: vagyonát, otthonát és kisebbik fiát, Armagant...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
mihenike márc. 21. 07:24:09 Előzmény ummogo
Szia! én ùgy tudom, hogy csak 13 Bölüm a sorozat, tehát a magyar felbontás 40. része lesz az utolsó. én még csak a 30.-nál tartok.
A sorozat kezdetét leszámítva tényleg jò sorozat :) gyorsan történnek az események.
ummogo márc. 14. 15:42:58
Azt tudjátok hogy a 40. rész után nincs több rész, sem a műsor újságban, sem itt a pont.hu-n? Vajon mi lesz? Egyszerűen leveszik a műsorról, vagy szüneteltetik a többi rész levetítését, vagy vége lesz? A 40. résznél nincs felrüntetve hogy befejező rész lenne! Tudtok valamit???
mihenike márc. 09. 14:14:00
A sorozat bevezetöjében van egy rózsa… olyan mint a Szépsèg és a szörnyetegben… El kezdtem nézni, mert sok benne az ismert szereplö, nagyon nem tetszett, de olvastam, hogy rövid, ùgyhogy végig fogom nézni…


[spoiler]
de ahogy kezdödött elég abszurd a mai világban, hogy Gülcemal csak így „fogva“ tartja Devàt… illetve az a „kisfiù“ hogyan tudta egy kés szúràssal megölni az anyja ùj férjét…????
[spoiler]


kíváncsian várom, hogy mit fognak belöle kihozni…
9/10
tíz.tíz febr. 27. 20:12:18 9/10
Nagyon szeretem, jó a történet, szépség és szörnyeteg, DEVA ÉS Gülcemál , ami rossz sok a reklám!
8/10
Záporeső9 febr. 18. 22:55:14 8/10
Érdekes sorozat. Kár, hogy a reklámokkal megszakítják.