A kísértetek órája

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-amerikai fantasy horrorsorozat, II / 8. rész

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Willie (Riley Griffiths) és Drake (Nick Purcha) két diák a Yellow Valley Gimnáziumban és gyűlölik az iskola kabaláját, ami egy furcsa, mutáns, szörnyszerű lény. Kitalálják, hogy új kabalát választanak, és erről értesíteni akarják a fiút, akit a jelmez rejt, csakhogy senki sem tudja, hogy ki is az a diák. Mit sem törődve ezzel a két fiú meghallgatásokat tart, hogy az új kabalához megtalálják a megfelelő diákot. Választásuk egy break táncos, farkas jelmezt viselő fiúra esik, szemben a régi kabalával, aki szintén megjelenik a meghallgatáson. Éjszaka megtámadják az új kabalát, és darabokra tépik a jelmezét. Willie nyomozásba kezd, hogy rájöjjön kit is rejt a régi kabala. A tornateremben találkozik is vele, de amikor letépi annak fejét, rájön, hogy a kabala egy valódi szörny. Drake másnap nem találja Willie-t, de a következő kosárlabda meccsen meghallja a kabala gyomrában mobil telefonjának a csörgését. Az epizód végén Willie-t és a farkas jelmezt szép lassan megemészti a szörny.

A műsor ismertetése: Jamie egy lepukkant country klubban dolgozik, és menthetetlenül szerelmes Zackbe, az egyik törzsvendégbe. Egy nap egy fura boltban meglát egy gyönyörű vörös ruhát, ám amikor megtudja, hogy mennyibe kerül, úgy dönt, hogy éjszaka belopózik a boltba, és megszerzi magának, hogy az aznap esti mulatságon ezt viselve próbálja meg elcsavarni Zack fejét. A bolt tulajdonosa - egy hátborzongató vak nő - azonban tudomást szerez Jamie tettéről, és túlvilági bosszút forralva veszi üldözőbe a lányt.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
nikato 2021 aug. 28. - 10:22:35 9/10
R.L. Stine "kísérteties órája" egy antológia sorozat, amely gyerekeknek és tizenéveseknek szól, R.L. Stine horrormester történetei ihlették. Minden epizód egy rém- és izgalomtörténet, amely mindig természetfölötti elemeket tartalmaz. A górt és a nyílt erőszakot megvető epizódok éles történetmesélésre és ötletes filmes technikákra támaszkodnak, amelyek hidegrázást, izgalmakat és ijesztéseket idéznek elő.