Megruházlak!

Bakancslistához adom
szórakoztató műsor, I / 9. rész

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A Megruházlak! című realityben minden héten három amatőr divattervező versenyez, hogy hogyan tudja átalakítani három civil gardróbtulajdonos ruhadarabjait. A dizájnereknek elsőként licitálniuk kell a nekik tetsző ruhatárra, majd ezeket alakíthatják át kedvükre. Ám ennyivel nem ússzák meg: döntésüket az is nehezíti, hogy az átalakításhoz szükséges kiegészítők megvásárlását meghatározott pénzösszegből kell kigazdálkodniuk. Így a résztvevők stratégiai és pénzügyi érzéke is fontos szerepet kap a műsorban, és nem maradhat el az intrika és a küzdelem sem. A Megruházlak!-ban minden héten egy-egy sztárvendég is betekintést enged ruhatárába. Az amatőr tervezők az ő ruhatárából is átalakíthatnak egy-egy darabot, a sztárvendég pedig zsűritagként szintén értékeli a versenyzők teljesítményét.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
CherryZ 2014 máj. 16. - 11:07:15 8/10
Nem értem, miért van ennyire lepontozva...Szerintem érdekes, hogy egyszerû ruhákból mások mit tudnak kihozni. Én azalatt az egy óra alatt még lerajzolni se tudnám.
dralizs78 2014 máj. 03. - 10:17:10
Ez a mûsor úgy hiányzott az átlag magyar TV-nézõnek mint egy falat kenyér!Pedig a Horváth Évától többet vártam,hiszen alapjába véve egy értelmes nõ.
kornyezet 2014 máj. 01. - 18:24:14
Szerintem a. Csaba által készített ruha jobban mutatott volna azzal az ezüstossel mint a gyöngyokkel, de így is klassz lett. Miért kell. Mártának bele szólnia? Nem a saját elképzelésekrõl van szó?
lekvár 2014 ápr. 23. - 18:03:25
A mûsor nem lenne rossz, viszont a gardrób tulajdonosokat jó lenne felülvizsgálni, hogy kevésbé legyenek parasztok.
8/10
nikato 2014 ápr. 21. - 20:58:45 8/10
Egy kicsit a Divatdiktátorok c. mûsorra hasonlít. De az sokkal jobb volt, sokkal több versenyzõvel! Csak a ..... Viasat hajnalonként adta sajnos! Ez a mûsor is nézhetõ, csak kicsit unalmas. Szerintem több versenyzõt is tehettek volna bele, akik hétrõl hétre összemérték volna az erejüket. És minden adásban kiesett volna egy.
Ildikó Tóth 2014 ápr. 15. - 17:42:08
Tudnak a mûsor készítõi magyarul, vagy csak bulváros címet kerestek és ezért feláldozták az értelmet? A megruházlak jelentése=megverlek, megütlek. A mûsor a FELruházásról szól. Szegény anyanyelvünk...