Ezel

Bakancslistához adom
török filmsorozat, 94. rész, 65 perc

Értékelés:

512 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az árulás elválasztotta, a bosszú összehozta őket. Ömer (Kenan İmirzalıoğlu) a nők álma. Szenvedélyes, mint Johnny Depp, férfias, akárcsak Clive Owen és gazdag, mint Bill Gates. Ömernek azonban csak egy álma van: tíz hosszú év után bosszút állni azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta és elvette a szerelmét. Felvett személyisége, Ezel jól ismert a maffia és az éjszakai élet világában, ezért biztosra veheti, hogy minden lépését figyelik majd, bosszúja célba talál. Egy török filmsorozat középpontjában mi állhatna más, mint a szerelem és a barátság, az árulás és a bosszú iránti vágy, egy olyan történet, ami hetente 13 milliónyi nézőt szegez a televízió képernyője elé. Ömer a kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez. Minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá kitartóan várakozó Eyşant (Cansu Dere). Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki, és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik, és a plasztikai műtéten átesett Ömer új külsővel, Ezel néven sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára.

A műsor ismertetése: Ömer a nők álma. Szenvedélyes, mint Johnny Depp, férfias, akárcsak Clive Owen és gazdag, mint Bill Gates. Ömernek azonban csak egy álma van: tíz hosszú év után bosszút állni azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta és elvette a szerelmét. Felvett személyisége, Ezel jól ismert a maffia és az éjszakai élet világában, ezért biztosra veheti, hogy minden lépését figyelik majd, bosszúja célba talál.
Ömer kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez és minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá türelmesen várakozó Eyşant (Cansu Dere). Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik, és a plasztikai műtéten átesett Ömer új külsővel, Ezel néven sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Ezel Bayraktar
Cengiz Atay
Eyşan Tezcan Atay
Bahar Tezcan
Ali Kirgiz
Meliha Uça
Ramiz Karaeski
Sebnem Sertuna
Kamil Çalica
Kenan Birkan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Nymo 2019 márc. 09. - 16:16:48 10/10 Előzmény Nymo
Ja és a legnagyobb kedvencem ez a sorozat.
Az Eysan-Ömer nyűglődős részek ellenére is.
10/10
Nymo 2019 márc. 09. - 16:14:59 10/10
Tudom, már nagyon régen nem aktív a fórum, de olvasom a végéről szóló találgatásokat és nem tudok elmenni mellette.
Az öreg Ramiz felveti a levelében, hogy talán mindez meg sem történt.
Szerintem nem a vége a képzelet szüleménye, hanem az egész bosszúhadjárat.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a börtönlázadás után már minden csak kitaláció, egy lehetséges forgatókönyv, amit Ramiz vázol fel Ömernek, hogy mi lenne, ha kiszabadulna és új emberként bosszút állna.
Tehát kiszabadul a börtönből, de bújkál a toronyban a valóságban. 20 éven át. Ramiz írja le ezt a mesét, hogy "könnyebben" dolgozhassa fel a gyerek a történteket és hogy az apja miért bújkál. Minden más csak fikció.
Simán lehet az is, hogy a valóságban Eysan nem titkolta a gyerek apjának kilétét és a nagyszülők nevelték a gyereket ezért mutatkozik be Ömer vezetéknevével.
samai49Invitel.hu 2018 júl. 28. - 09:12:12
Nekem nagyon tetszett.
ummogo 2018 jún. 12. - 19:33:28
Én a képzeletekben nem hiszek, mi értelme lett volna egy képzelt képpel befejezni, amikor mindent elrendezett Ezel, és az egész sorozat arról szólt, hogy valójában mo történt és nem képzeletbeli történésekre. Itt nem tudnánk folytatni a dumcsit, mert már most is az jön feül hogy nem létező oldal már, mert vége a sorozatnak. Végül is nincs igazán már mit taglalni ezen a témán. Kivánok további kellemes tévézést.
ummogo 2018 jún. 12. - 15:49:36
Ali nem volt az édesapja és azt mondta, hogy az édesapját keresi, ráadásul Ömer vezeték nevén mutatkozott be, és Ezel Alit kérte meg hogy nevele a fiát, és ha 20 éves lesz mondja el neki a teljes igazságot. Egyébként a mevike49@gmail.com-on beszélgethetnénk még erről, ha gondolod. További szép napot.
ummogo 2018 jún. 11. - 17:57:30
Igéretemhez híven, tehát, szerintem Ezel azzal a porral nem halt meg, azaz mint Ezel meghalt, hiszen az Öreg azt mondta neki, hogy akkor húzza fel, ha uj életet akar kezdeni. Miután azt hitték hogy meghalt vagy ujra operáltatta az arcát, és Ömerként élt tovább. Erre utal a sziulett mozdulata, aüikor a haját igazította, még talán a magasság is egyezett. Mi a véleményed Alfredo?
ummogo 2018 jún. 05. - 17:48:40
Rendben, ha vége lesz, írok. Szép napokat.
ummogo 2018 jún. 03. - 19:17:11
Már nagyon várom, hogy vége legyen. Rémes, hogy csak ölnek benne, és szinte szerintük ez a normális. Nem zavarja a Török államot, hogy ilyen képet festenek magukról és ezt terjesztik a világban? Az hogy még egy gyerek is gyilkol, már nagyon gáz szerintem.
danicka98 2017 júl. 15. - 11:20:05
Itt vannak belõle idézetek; http://idezeteim.hu
EMSz 2016 márc. 28. - 19:17:33
Ali magyar hangja, Galbebisz Tomasz véleménye a sorozatról:
https://youtu.be/0SOFt9GPlMs?t=5m39s
lostris01 2015 febr. 14. - 11:36:47
Sok sorozatot végignéztem már, de egyértelmûen ez a favorit mind közül. Nagyon vártam, hogy megvegye valamelyik csatorna a Karadayi-t is, de szerintem erre nem fog sor kerülni.
Az Ezel végét akárhányszor láttam, mindig végigsírtam, jobban örültem volna egy legalább félig-meddig boldog befejezésnek, így nagy ûrt hagyott bennem a vége, pont ezért nem tetszett. Az utolsó jelenetet pedig akárhányszor rágtam végig, nem jöttem rá, mit akarnak mondani (mondom, hátha el van rejtve valahol az igazság), az alak pedig a toronyban biztos nem Ezel volt, bár szerintem ez a jelenet meg sem történt igazából.
Mindenesetre remélem, a magyar csatornák még vesznek több török sorozatot, mert átlagban elég jó sorozatok (bár észre vettem, hogy közülük is kezdik a gagyibbakat venni). Addig marad a Szulejmán, na meg a mexikói sorozatok. :)
lucalibra 2014 szept. 04. - 07:49:12
*mond - kijelentõ módban (egy "d")
*mondd - felszólító módban (két "d")
Darrel B. Mays 2014 aug. 03. - 16:48:34
Ramiz fiainak kivágott,szinkronos jelenete:https://www.youtube.com/watch?v=SMz1ewSHEeY&feature=youtu.be
2/10
Balcika2001 2014 júl. 28. - 14:38:47 2/10
Nem jó , sosem szerettem.
mapk 2014 júl. 02. - 23:08:23
Azal
Balázs Vígh 2014 júl. 02. - 22:53:42
Mit mondotok arra,az Ömeres fejvakarásra amit csak Can és Õ csináltak és rögtön még ez elsõ részekben nagy szerepe volt, ugyanezt tesi a titokzatos személy.... :)
10/10
csikosi 2014 ápr. 07. - 08:59:15 10/10
Köszönöm szépen a válaszaidat!
Én Alira gondoltam a toronynál.
Hát vége, de nem tiszta.
Üdvüzlettel: Csiki
10/10
csikosi 2014 ápr. 03. - 11:35:38 10/10
Ez akkor olyan, hogy találd ki a végét???
Bemutatkozott, hogy õ Can....?(nem emlékszem)és az apámhoz jöttem!
Ezel meghalt, Dzsengisz meghalt, Ali felnevelte gondolom rendesen.
Akkor végülis ki az akihez odament a toronyba??
Mindenesetre nagyon hülyeség volt a vége.
Üdv: Csiki
10/10
csikosi 2014 ápr. 02. - 12:15:11 10/10
Köszönöm a válaszodat!
Igazából azt gondoltam, hogy minden jól alakulhat.
De már csak azt nem értem, hogy Ömer fia mit és kit keresett ott a toronynál??
Kérlek, ha tudod írd meg nekem.
Összes hozzászólás