Szex, hazugság, szerelem / Ambush

Bakancslistához adom
Sex, Love & Secrets / Ambush
amerikai tévéfilmsorozat, I / 2. rész, 2005

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Nina nem is sejti, hogy a különös, de igen elbűvölő Milo-nak is van egy titka, akit éppen nemrég fogadott be a lakásába. Ráadásul eközben még egy kollégája közeledését is félreérti. Charlie lebukik a barátja előtt, pedig ezúttal tényleg csak jót akart. Jolene rájön, hogy Billy nagyon is életben van. Ám félig önzőségből, félig pedig Rose miatt megpróbálja mindezt titokban tartani, de hamarosan Rose is értesül a dologról...

A műsor ismertetése: A sorozat néhány, a Kaliforniai Silver Lake-ben élő fiatalról szól, akik különbözőképpen próbálják leküzdeni az életben rájuk váró akadályokat, miközben összetett emberi kapcsolatok és barátságok szövődnek közöttük. Amikor Hank ráveszi magát, hogy komolyabban is összekösse Rose-zal az életét, a lány múltjából feltűnik valaki, akit Hank sosem szeretett. Ráadásul megjelenik Jolene is, aki valahogy szintén kapcsolódik Rose múltjához.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Tombankos 2009 máj. 19. - 02:25:50
Azért kiváncsi vagyok mennyi lehet ennek a sorozatnak a nézetsége most kb 2:30 az idö köszönjük tv2.Én mindenesetre nézem:)