Gasztropuccs / Balsors menü

36. rész

Értékelés:

118 szavazatból
Szerinted?

+ 1 kép

Értékelés:

118 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A sorozat lapos pénztárcájú diákok számára készül, de mindenkit érdekelhet, aki szeretne kevés pénzből olyan kiadós vacsorát előállítani, amelyre még barátait is meghívhatja. A sorozat főszereplője Döme, a fiatal szakácsfiú és Kozi, a segítője. Bár a műsor hangvétele kötetlen, szakmailag minden precízen történik, hiszen Döme képzett szakács. A Gasztropuccs hadat üzen a rossz minoségű étkezésnek és a gyorséttermeknek. A műsor célja, hogy a fiatal nézőket rászoktassa a mindennapi főzésre, hiszen gyorsan, jót, otthon, az albérletben vagy a koleszban is ehetünk. És persze jó, ha nem felejtjük: A LEGJOBB BULI MINDIG A KONYHÁBAN VAN!

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Bill Kaulitz nov. 26. 21:48:52 10/10 Előzmény keera
❤️
10/10
Bill Kaulitz nov. 26. 21:48:34 10/10 Előzmény simondi
❤️
10/10
Bill Kaulitz nov. 26. 21:47:33 10/10
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Kozi ❤️❤️❤️❤️❤️
10/10
pitbulla 2011 nov. 17. - 00:42:59 10/10
Dömének hatalmas humora van :D
1/10
darkthrone 2011 febr. 16. - 19:31:15 1/10
levehetnék tv paprikáról ezt a mûsorszámot... eléggé rontja a színvonalat!
10/10
pöttyöslabda 2011 febr. 09. - 22:45:22 10/10
áááááh én imádom õket..és akkora kiszúrás h csak reggel 9kor meg du. 1kor adják..én olyankor suliba vagyok és nmlátom :'(
1/10
darkthrone 2011 febr. 06. - 15:53:31 1/10
de utálom ezt a 2 majmot :S
hihetetlenül idegesítõ a stílusuk, és ahogy pár részt elnéztem... fõzéshez sem nagyon értenek!
sofi 72 2011 jan. 10. - 18:46:22 Előzmény filmbarbár
Szia SÉF!!!:))

Hát nagyon elszomorítottál, hogy kapásból lepasszoltad a receptemet...:(((

Nem vall túlzott kitartásra!!!:)))) Pedig egy igazán egyszerû kis dologról volt szó, és a sütõhöz csak annyit kellett volna hozzányúlnod, amig föltekered a hõfokszabályozót!!!:D De, így jártam. Ennyit a receptírásról....:))))

Egyébként elárulom, hogy a pizzához semmi köze, kivéve a szeletelési módot!! Remélem minél elõbb elkészítik neked!! Biztos vagyok benne, hogy fincsinek fogod találni!!
A gyümölcsökkel kapcsolatban nem értünk egyet. (na, ez is ritkán fordul elõ...) :))))) Egy jól "eltéliesített" magyar almánál semmi sem ér többet, errõl nem is tud senki meggyõzni. A banántól szabályosan undorodom. Magas a kálium tartalma, és a kalória tartalma is. Tömény, édes, nem frissít fel. A kiwi...?? És? C-vitamin?? Ugyan már!!!! Nekem sokkal többet ér a tavaszi/nyári friss eper, ribizli, málna, cseresznye, meggy, és a késõbb érõ hazai gyümölcsök is (nem sorolom, úgyis tudod). Téli c-vitamin pótlásra ott a jó öreg savanyú káposzta. C-vitamin bomba!!!!! És még rostbõ is. Errõl ennyit. Nem mérgezem magam és a családomat semmiféle szõrös, vagy szõrtelen magyar gyomornak idegen cuccokkal!!!:)))
Ja, és a PÖRKÖLT....nem, nem, amit te készítesz az nem az. El kell nevezned másnak, mert a pörkölt alapanyaga: zsír, hagyma, pirospaprika, stb. Anélkül nem azt készíted. Valami más finomságot, de nem lehet pörköltnek nevezni. Mondjuk olivás párolt disznóhús/borjúhús..., vagy valami hasonló...:))))) Errõl eszembe jutott, hogy az olasz carbonara spagetti nálunk (szinte mindenhol) tejszínes, sonkás, Trappistás tészta. Az eredeti recept pedig olivás, szalonnás tojásos fõtt tészta Parmezánnal!!:))

Ugye, hogy ez sem carbonara????? Ez tejszínes, sonkás tészta, kész passz.:)))))
offtopic
filmbarbár 2011 jan. 09. - 23:20:09
akkor SEMMIT, de tényleg semmit sem érnek.
offtopic
filmbarbár 2011 jan. 09. - 23:18:47 Előzmény sofi 72
Az egzotikus gyümölcsökrõl még annyit, sztem kár mindegyiket mellõzni. Épp az elõbb vágtam föl két kiwit, és fogyasztottam el jóízûen (egy kis keksz kíséretében). Tele van C vitaminnal! Most is jól csípte a kisebb bõr sérüléseimet, de még így is nagyon megéri.
Van egy érzésem, hogy sokan a kiwit, meg a banánt, nem is akkor fogyasztják amikor friss és zamatos. Ha már megpuhulnak, fõleg a banán,
Összes hozzászólás