Vevőszolgálat / Dohányzás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az aktuális rész ismertetője: A dohányzásról szól a műsor, nem hétköznapi módon. Kiszámítjuk, kinek éri meg, hogy annyian füstölnek. Természetesen a cigaretták gyártóinak igen. Mit szól az egészségbiztosító? Könnyebben kap ma munkát az, aki nem dohányzik? Mennyi időkiesés az, ha a munkatársunk olykor rágyújt? Miért lehet egyre többet látni fagyoskodó banktisztviselőket munkahelyük előtt az utcán dohányozni? Mi az EU előírása dohányzókra és nem dohányzókra nézve? Mennyibe kerülne nekünk, hogy minden szabályt betarthassunk? Az Újév a fogadalmak ideje, sokan például elnyomják az utolsó cigit. A vevőszolgálatban különböző leszokási eljárásokat tesztelünk. Jordán Tamás színész és fia, valamint Csete Bea műsorvezető különböző módon próbálkozik a leszokással: akupunktúra, tapasz, rágó. Másfél hónap alatt meddig jutnak? Közben megosztják velünk tapasztalataikat.

A műsor ismertetése: A gyártók gyakran azzal vezetik félre a vásárlókat, hogy jól ismert és bevált termékre emlékeztető csomagolásban vagy néven más, sokszor silány minőségű árut hoznak forgalomba: kólaízű termék, reggeli ital, pálinkára emlékeztető pancs és hamis póló.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
momehu 2007 jan. 12. - 17:43:47
Szóval nem közlik a többi epizód vetítésének idõpontját, csak az adott mûsor ismétlését!
momehu 2007 jan. 12. - 17:42:13
A mûsor jó csak kár, hogy nem ismétlik. Az is baj, hogy a port.hu-n a többi epizód vetítési idejét. Ezt más mûsoroknál is így van sajnos!
rókalány 2006 nov. 26. - 16:15:14
örülök hogy egyre több ilyen mûsor van...TV ügyvédje és társai...
vinczepalika 2006 okt. 10. - 13:16:05
Nagyon örülök, hogy Tünde végre egy neki illõ mûsort veztet!
Jó volt a téma, sok információt tudhattunk meg a kenyérrõl, csak így tovább! Tényleg, emlékszik még valaki a 10,8-as kenyérre és az ötven filléres kiflire?