Undercover - A titkos csapat / Egyedül nem megy

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, 6. rész

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Sonny Walker alig hogy megszökik a börtönből, máris akcióba lép. Hogy mielőbb összeszedje magát, ellop egy speciális papírszállítmányt, amire az állami pénzeket nyomják. Hogy vevőt találjon, betársul Quitóhoz, ám az ügynökök felfedezik a rejtett nyomdát, és egy tűzharc során lelövik a leendő vevőt. Így Quitóéknak új vevő után kell nézniük. Meg is köttetik az üzlet, de az átadás után Quitót megsebesítik, Sonny pedig elmenekül. Jake, továbbra is szívén viseli az ügyet, és úgy dönt, megkeresi Sonny-t.

A műsor ismertetése: A szövetségi hivatal különleges bűnelhárító egysége a legkülönbözőbb feladatokat kapja: bankrablók után nyomoznak, kokainbárókkal és terroristákkal számolnak le, kémekkel szállnak szembe és ékszertolvajokat csípnek fülön. A sorozat epizódjai élethűen mutatják be azt a macska-egér játékot, amelyet a civilruhás nyomozók folytatnak a bűnözőkkel szemben.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
susie 2006 márc. 18. - 20:34:21
Csak tudnám, hogy miért kellett levenni a vasárnap esti mûsorról, talán azért, mert végre egy normális filmsorozatot vetítettek volna?!