A nagy testalakítás: harc a kilókkal / Jayce - 1. rész

Bakancslistához adom
Extreme Makeover: Weight Loss Edition / Jayce Part 1
amerikai reality-sorozat

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Chris Powell fogyásszakértő drámai fogyáshoz segíti hozzá a résztvevőket. Ma egy 189 kilós felnőtt kéri a segítségét... de vajon képes lesz betartani, amit Chris kér tőle?

A műsor ismertetése: A reality-sorozatban Chris Powell és felesége, Heidi Powell segít a fogyni vágyóknak. Az extrém súlyfelesleggel rendelkező résztvevőknek Chris és Heidi ad életmódtanácsokat, hogy megváltozzon az életük. Egy évük van arra, hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól, ezután egy plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt a testükről, hogy ezzel váljon teljessé az átalakulás.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2015 dec. 02. - 20:15:42
A különbség az elõzõ fogyj/edzz TLC-mûsorhoz képest képest ("fogyj Osmannel" vagy mi volt a címe), hogy itt az edzõ csak periódusonként egyszer találkozik az alannyal, felírja az edzéstervet, a dietetikus az ételajánlást és nem folytonos a felügyelet - gondolom mert megvan bennük a motiváció maguktól.

Megjegyzem így könnyebb is a mûsort megcsinálni, hiszen ha bukta van sincs nagy baj, legfeljebb másnak az anyagát adják le ;) Megsokkal kreatívabbnak tûnnek "egyszerû" dolgok is, pl. egy futóverseny, szemben az elõzõvel, ahol majomálarc kellett a feszültséghez, ami egy idõ után azért idegesítõ.

A mostani rész viszont olyan, amin nem csak a "jajj, mennyit fogyott" eredményt látod, hanem azt is, hogy az edzõ nem csak valami rutint nyom, hanem ténylegért a dolgához.
Illetõ ugyanis nemcsak fogyni akart, hanem egy maratonra is felkészülni, amit a testmagassága miatt (úgy 130-140 cm ránézésre) nem ajánlottak neki, ezért izmot is kellett párhuzamosan építeni.

így "nyilván" nem érte el a tervcélt (amit sima fogyásra határoztak meg), de wazz, mikor láttad mekkora izmai nõttek az amúgy erõsen lógó bõr alatt (a résztvevõk jó 40-50% testsúlyt dobnak le 1 év alatt), hát te is le lennél nyûgözve!