Két lábbal a Himalájában

Bakancslistához adom
Walking The Himalayas / Kashmir
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm sorozat, I / 2. rész, 46 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A második epizódban Levison Wood útja lélegzetelállító tájakon visz keresztül Észak-Pakisztán elhagyatott hegyvidéki völgyeiben. Levison megpróbál olyan közel jutni a Pakisztánt és Indiát elválasztó, rendkívüli katonai erőkkel védett ellenőrzési vonalhoz, amennyire csak lehet. Útközben sebes vizű zuhatagok és 4000 méter magas hegycsúcsok mentén és olyan lenyűgöző völgyeken halad át, amelyekben nem fordultak meg turisták az elmúlt 70 évben. Összeismerkedik olyan helyi törzsi emberekkel, akik még azelőtt soha nem találkoztak idegennel, és egy hatalmas pók is az útjába kerül.

A műsor ismertetése: Kaland a világ tetején! Levison Wood teljes hosszában végigjárja a Himaláját Afganisztánból indulva Bhutánig, gyalog. 1700 mérföldet tesz meg, 4 hónapos útjának, valódi, személyes tapasztalatait mutatja meg nekünk: helyi vezetőket kér segítségül, szerzetesekkel, katonákkal és nomád törzsekkel találkozik, miközben áthalad a Föld legszebb részein és bemutatja rejtett és misztériumokkal átszőtt csodáit.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?