Lengyelország ízei

Bakancslistához adom
Okrasa łamie przepisy / Kuchnia warszawska
6 éven aluliak számára nem ajánlott 58. rész, 25 perc

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az aktuális rész ismertetője: Ebben az epizódban a Lengyelországban élő tatárok konyhájával ismerteti meg nézőit Karol Okrasa. A tatárok különböző pierogokat ismernek: lehet ez húsgombóc féle, nagyobbacska kibinai, vagy cseburek. Most a hagyományos gasztronómiai termékek listáján szereplő perekacsevnyik készül a séf műsorában. A belaruszok hajtogatott tésztának nevezik. Hatalmas "lepedő", amit aztán feltekernek. Kulcskérdés a tészta, ám a tölteléket Karol Okrasa készíti.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?