Ismerd meg! / Mitől kel meg a kenyér?

Know It All / What Makes Bread Rise?
6 éven aluliak számára nem ajánlott 3 perc

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?
Vetítések:
5:54, szerda (március 05.)
Da Vinci TV

13:21, szerda (március 05.)
Da Vinci TV

13:24, szerda (március 05.)
Da Vinci TV

Az aktuális rész ismertetője: A kenyér az erjedésnek és az élesztőnek köszönhetően kel meg: az élesztő szén-dioxiddá és etanollá alakítja a tésztában lévő cukrot. A rugalmas glutén között rekedt szén-dioxidnak köszönhető, hogy a tészta megkel és megduzzad.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

  • 05:54
  • 13:21
  • 13:24
  • 17:27
  • 05:57
  • 13:21
  • 13:24
  • 17:27
  • 20:42
  • 20:45
  • 05:54
  • 13:24
  • 13:27
  • 17:24
  • 20:42
  • 20:45
  • 05:54
  • 13:24
  • 13:27
  • 17:27
  • 05:54
  • 13:24
  • 13:27
  • 17:27
  • 05:54
  • 13:21
  • 13:27
  • 17:27
  • 20:42
  • 20:45
  • 05:54
  • 13:21
  • 13:24
  • 17:27
  • 20:42
  • 20:45
  • 05:54
  • 13:21
  • 13:24
  • 17:27

Hozzászólások

Szerinted?