Az aktuális rész ismertetője: Anna Olson meghívja a nézőket a Niagara közelében levő vidéki konyhájába és megmutatja, hogyan lehet finom ételeket készíteni friss és szezonális hozzávalókból.
A műsor ismertetése:
"Eat fresh, eat local", vagyis egyél frisset, helyi alapanyagokból - ez Anna Olson mottója. Érdemes megfontolni!
Anna Olson, az amerikai Food Network TV híres séfje ezúttal otthonába invitál bennünket, ahol 3 étel elkészítését mutatja be egyszerűen, mindenki által követhető módon, és persze a saját mottója szerint: csak frisset, csak helyit! A sorozatból nemcsak Anna otthonát, de a környezetét is megismerjük: a pékséget, mely előtt minden reggel hosszú sorok kígyóznak, a borboltot, ahol a finom italokat veszi, és a sok-sok gazdát, akik harsogó biozöldségeket és gyümölcsöket termesztenek, és akiknél a csirke eposzi jelzője nem a brojler, hanem a tanyasi.
Hozzászólások