Nadiya fűszerei / Pazar pénztárcabarát finomságok

Bakancslistához adom
I / 5. rész, 35 perc

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A 6 részes sorozat utolsó előtti részében 6 alapvető fűszerével felvértezve Nadiya bebizonyítja, hogy a spórolós főzés nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a mesés ízekről. Elsőként Nadiya a maradék zöldségekből, amelyek mindenki hűtőjében ott árválkodnak, egy szenzációs harapnivalót dob össze.

A műsor ismertetése: Nadiya Hussain lerántja a leplet a fűszerek használatáról: megmutatja, milyen sokféleképpen, olcsón és könnyedén tehetjük különlegessé a hétköznapi fogásokat. Mindössze nyolc fűszer _ kömény, kurkuma, chili, currypor, kardamom, édeskömény, fahéj és babérlevél _ felhasználásával ínycsiklandó ételeket készít minden alkalomra: többek között gyerekkora ízletes bangladesi fogásait, fűszerekkel megspékelt brit klasszikusokat és természetesen a védjegyévé vált ellenállhatatlan kombinációkat.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
lindema aug. 13. 09:13:42
A 2024.08.12-i adást néztem, csüggtem az ajkain, tepsis krumplit készített, amikor a tepsibe tette, így szólt: "most pedig szórok rá a saját fűszerkeverékemből" oszt ennyi. Megtudtam, hogy kurkumás sós vízben főzte a krumplit, hogy MEGFŰSZEREZTE, összekeverte egy kis búzadarával és még egy hozzávalóval, amit szerettem volna megtudni, de sajnos, nem lehet az adást visszanézni. Vagy én vagyok ügyetlen ehhez. Elment a kedvem a többi fűszeres kisfilmjétől :(