Éjszakai műszak / R3BØOT

Bakancslistához adom
The Night Shift / Keep the Faith
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai tévéfilmsorozat, IV / 7. rész, 43 perc

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miután tiltakozók kezdenek gyülekezni az éjszakai műszak egyik közkedvelt tagjának a temetésénél, több veterán is megsérül, akiket kezelésre visznek be a San Antonio Memorialba. Egy közismert politikus, aki szerepet játszott Drew múltjában, régi emlékeket juttat eszébe az iraki küldetésével kapcsolatosan. Jordan, Scott és TC nem ért egyet arra vonatkozóan, hogy mi lenne a legjobb kezelés a politikus számára.

A műsor ismertetése: Egy San Antonio-i kórház éjszakai műszakján dolgozó orvosok és nővérek életét követhetjük nyomon. Miután visszatért Afganisztánból, az adrenalin függő TC Callahan úgy gondolta, már mindent látott, de a legnehezebb harc még itthon vár rá. TC és ügyeletes orvosokból álló kis csapata tudja, hogy engedje ki a fáradt gőzt, de amikor életek forognak kockán senki sem teszi náluk jobban a dolgát. Sajnálatos módon az éjszakai műszak is új vezetőt kap, Michael Ragosa személyében, akit jobban érdekel a költségcsökkentés, mint az emberek gyógyítása. De TC még nem találkozott olyan szabállyal, amit ne lehetne megszegni, vagy olyan emberrel, akivel ne merne szembeszállni.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Bruce2000 2019 okt. 27. - 22:10:33
A kórházsorozat helyszínéül ezúttal San Antonio szolgál - a városi kórház sürgősségi osztályának változatos és izgalmas mindennapjait követhetjük nyomon. Az éjszakai ügyelet vezető főorvosa Dr. TC Callahan (Eoin Macken). Felfedésre kerülnek nem csupán a munkahelyi konfliktusok és kapcsolatok, de a nővérek és orvosok magánéleti oldalát is megismerhetjük.
Ton56 2019 okt. 25. - 08:19:59
Egyszerűbbet kérdezek: minek jött létre a film oldala, ha pont leírás (sztori) nincs?
Papp Sándorné 2019 júl. 07. - 23:52:46
Tudja valaki, hogy ezt most miért hagyják abba?