SpongyaBob Kockanadrág / Süteményre sóvárogva / Rákutánzat

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / Dying For Pie / Imitation Krabs
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, II / 24. rész, 25 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Mikor Tunyacsáp véletlenül robbanó pitét etet Spongyabob-bal, bűntudata támad és megpróbálj megszépíteni Bob utolsó napját. // Plankton megpróbálja ellopni a herkentyűburger titkos receptjét úgy, hogy Rák Úrnak álcázza magát.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok