Útközben elmeséled - Csavargások Svábyval / Szabó Győző

Bakancslistához adom
I / 1. rész, 45 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az első adásban Sváby András mellé Szabó Győző ül be, akivel már régóta barátok. Győző szülővárosába, Nyírbátorba is ellátogatnak, ahol szülei halála óta nem járt a színész, és eltökélt szándéka volt, hogy soha többé nem is tér ide vissza. A két napos utazás alatt könnyek, nevetések, mély beszélgetések, nagy találkozások és nem várt programok is lesznek.

A műsor ismertetése: Az Útközben elmeséled _ Csavargások Svábyval egy road movie elemekkel tűzdelt talkshow, amely nemcsak Magyarország tájaira kalauzolja el nézőit, de rengeteg izgalmat is tartogat: Sváby András és meghívott sztárvendége a modern technikát hátrahagyva lakóautóba ül, és egy kétnapos utazásra indulnak, ahol a kalandok mellett a baráti beszélgetéseké lesz a főszerep. A műsorvezető olyan helyekre viszi útitársait, amelyek fontos szerepet játszottak az életükben, de feladatokat is kapnak, amik kimozdítják őket a komfortzónájukból. Az estét a lakókocsiban és sátorban töltik, a vacsoráról pedig Sváby András gondoskodik. Gyönyörű tájak, őszinte pillanatok, kihívások, tábortűz, főzés, lakóautó, semmi kütyü _ ezzel várja a nézőket az Útközben elmeséled, a vendégek pedig Alföldi Róbert, Geszti Péter, Falusi Mariann, Kajdi Csaba Cyla, Lakatos László, Rubint Réka, Szabó Győző és Szilágyi Liliána lesznek.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Zsupsz okt. 12. 13:32:18
Nekem valahogy hiányérzetem maradt. Lehet pl. hogy a valóságban több idő volt a régi barátokra de a műsorban összecsapott volt.
Kommentátor okt. 08. 13:06:05
Ahhoz képest, hogy Szabó Győző színész, alig lehet érteni mit mond.
10/10
hurvinka okt. 07. 20:39:58 10/10
Éreztem én, h jó műsor lesz ez kérem, nézzétek! ;)