Az osztály / The Class Visits a Bad Neighborhood

Bakancslistához adom
The Class / The Class Visits a Bad Neighborhood
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, 12. rész

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Úgy tűnik, Palmer és Ethan kapcsolata egyre jobban alakul. A férfi óriási virágcsokrot küld a nőnek, hogy kimutassa szeretetét. Palmer azonban egyáltalán nincs ettől elragadtatva. Miközben Kat megpróbálja helyreállítani Ethan megcsappant önbizalmát, Palmer bevallja, hogy őt kezdettől fogva Kat érdekli. Az első pillanattól kezdve szerelmes belé. Lina, Nicole és Duncan ellátogatnak Richie-hez, hogy segítsenek neki összeszedni a dolgait a lakásában. A csapat balszerencséjére összefutnak Richie elhidegült feleségével.

A műsor ismertetése: Ethan meglepetés-partit szervez a menyasszonya számára, amelyre összehívja az egykori osztálytársait, akikkel húsz esztendeje nem találkozott. Az összejövetel azonban balul üt ki.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Ethan Haas
Nicole Allen
Kyle Lendo
Yonk Allen
Holly Ellenbogen
Duncan Carmello
Kat Warbler

Hozzászólások

Szerinted?
csancsy 2009 dec. 19. - 16:33:38 Előzmény ccsz
SZÍVESEN!!!

Most nem akarok vitatkozni veled!!!

1. a véleményem írtam le, hogy konkrétan mi nem tetszett, és ezt nem tudom kódolva írni

2. ez a sorozat csomószor lement az HBO-n, már több éves, úgy gondoltam, aki akarta megnézte, és egyedül te csináltál ebbõl problémát (ha most nézed, akkor miért olvastad el elõtte a fórumot).

De elismerem, hogy a spoiler feliratot kitehettem volna, de megírtam miért nem tettem ki!!! úgyhogy nyugi, jó!!!
ccsz 2009 dec. 16. - 22:52:18 Előzmény csancsy
kössz a spoilert bazki
csancsy 2008 szept. 03. - 01:02:38
***SPOILER pótolva***
Most néztem. Hát, tökre bírtam a sorozatot, pont most néztem végig. Aztán, mikor megnéztem a legutolsó részt, és rájöttem, hogy nem folytatják, azon gondolkoztam, minek a fenének néztem. Legalábbb normális vége lett volna, de semmi. Semminek nem lett jó vége, egyedül Rich és Lina kapcsolata lett jó, de a többinek is szurkoltam. Eddig szenvedtek Duncan, és Nicole és végre rászánták magukat, akkor beüt a "mennykõ". Aztán itt van ez a Kat, nemhogy Ethanhoz ment volna. Nekem ez szomorú volt az egész, ahhoz képest, hogy vígjáték. mondjuk Kat-et amúgy se túlzottan kedveltem, mert a rosszindulatúakat nem bírom, de azért jó lett volna, ha összejön Ethan-nal.
9/10
friendsfan 2008 jan. 01. - 21:31:44 9/10
Én is megszerettem. Elég gyengén indult, mint a legtöbb sitcom, aztán részrõl-részre nõtt a színvonala. Jót tett neki
SPOILER Holly karakterének a háttérbe szorítás/kiírása SPOILER VÉGE. Aztán a végére tényleg belelendültek, egy óriási cliffhanger(ek) a befejezõ részben és sajnos cancelt kapott. Nem volt elég nagy a nézettsége az USA-ban. Jason Ritter (a híres komikus John Ritter - Threes Company - fia) nagyot alakít, ahogy Lizzy Caplan is, de leginkább Jessie Tyler Ferguson (Richie Velch) játékát tartottam sokra a 8-ból. Ha még éveket megy, talán egy sikeres alkotás lehetett volna a Jóbarátok alkotójától (David Crane).
borcsi 2007 júl. 29. - 13:26:28
ez tényleg nagyon jó sorozat, sajnálom hogy nem néztem eddig, remélem majd ismétlik. és mostmár tudok nézni valamit a Házi Háború helyett :))
Brutal 2007 máj. 06. - 19:55:19
Jajaa ez egy isteni sorozat! Én fetrengtem a röhögéstõl!!!:DDDD
Minden része marhajóóó!!:D
lalakov 2007 máj. 05. - 16:09:55
Ez egy nagyon szórakoztató sorozat, kezdjetek bele:-D!