Árnyvadászok: A végzet ereklyéi

Bakancslistához adom
Shadowhunters: The Mortal Instruments / This World Inverted
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, drámasorozat, fantasy sorozat, I / 10. rész, 42 perc

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Clary és Jace tippet kap Meliorntól arra vonatkozóan, hogy úgy bukkanhatnak Valentine nyomára, ha megtalálnak egy bizonyos portált egy másik dimenzióban. De csak Clary vállalkozhat arra, hogy belépjen ebbe az új világba. Clary azt tapasztalja ebben az alternatív univerzumban, hogy az élet olyan, mintha a démonok által jelentett fenyegetés már nem létezne, és az árnyékvadászokra már nem lenne szükség. Miközben Clary rájön, hogy az élet ebben a dimenzióban pont olyan, mint amiről mindig is álmodott, kénytelen gyorsan cselekedni, ellenkező esetben örökre elveszik az alternatív világban. Mindeközben Alecnek és Isabelle-nek az árnyékvilágbeliek támadásának következményeivel kell szembenéznie.

A műsor ismertetése: Clary Fray átlagos tini. Ám élete fenekestül felfordul, amikor megtudja, hogy egy démonvadász emberfaj tagja, akiknek ereiben angyalvér folyik.

Forgalmazó: Netflix

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Gábor2003 2020 szept. 02. - 20:00:52 7/10
Most mért nem 21:00-kor adja ezg a sorozatot? Tudom bár én sose nézek ilyen olyan sorozatokat, de a VIASAT6 a vígjátekok miatt sztem (eléggé) erőltetett, de ha leszedné a két pasi meg egy kicsit 21:00-től, akkor lehetne adni ezt az izgalmakkal teli kalandfilm szériát, Na de 23:00-kor, az már Borzasztó időpont! Eh nekem nézhető kategória .