Személy

Polnauer Flóra

előadó, színész, zene
Polly Flow, alias Polnauer Flóra Budapesten él, itt született, gyerekkorát Izraelben és Magyarországon töltötte, Németországban érte a kamaszkor, Hollandiában már felvételeket készített és amióta ismét Budapesten ütötte fel főhadiszállását, azóta szinte csak a zene tölti ki életét. A Planet 55 frontnője, a Skayach tulajdonosa, a Zuboly állandó vendége, a Hippikiller vokalistája korábban különböző színházi munkákban vett részt, a Bárka, a Budapesti Zsidó Színház vagy a TÁP Színház előadásaiban kapott szerepeket, képzett táncos, de alapvetően egy énekesnő, aki először a Hagesher klezmer-jazz-hiphop csapatban bukkant fel, majd nem sokkal később már a Beat Disben énekelt és mondta a magáét közel egy éven át. Alapított MC-s, énekes hiphopfunksoul-zenekart CoffeeSnob néven, de játszott Balogh Kálmánnal a Sziget Világzenei Nagyszínpadán és nem utolsósorban rendszeresen visszavárja Fellegi Balázs és az ő Fellegini Klezmer KlezmerGipsy Bandje.

Hogy mikor Polnauer Flóra és mikor Polly Flow? Találkozzunk vele bármikor, bármelyik tér-időben bármelyik alteregójával, bármelyik nyelven, bármelyik stílusban, mindig a legtöbbet adja, lévén maximalista.

2003 - Budaörsi Passió, Bárka Színház: Shakespeare: Rómeó és Júlia (cigánylány), Kistomi katonái, Atea
2004 - Katona József Színház: Csehov: Ivanov
2005 - Henny Juriens, Amsterdanse Theaterschool - Mime képzés (mozgásszínház) - Amszterdam, Hollandia

Hozzászólások

Nótárius 2019 okt. 02. - 01:49:45
Ezidáig nem volt szerencsém ismerni őt, de az Uzgin Üver együttes tegnapi koncertjén, 
vendégénekesként, a szuggesztív személyiségével és a karakteresen átható hangjával, valamint az átszellemült szépségű énekével rendkívüli, emlékezetes élményt nyújtott!