Személy

Szily Nóra

műsorvezető
Született: 1965. április 20. (59 éves) (Magyarország, Szombathely)

Pszichológia szakon szerzett diplomát az ELTE BTK-n. Dolgozott a Magyar Rádióban, a Magyar Televízióban, az RTL Klubnál és a TV2-nél is. Ismertebb műsorai: Reggeli, Ablak, Őszintén - Szily Nórával, Egy kávé Szily Nórával, Lélekbúvár. 2013-ban Magyar Toleranciadíjat kapott.

Hozzászólások

1/10
Pickwick 2013 ápr. 22. - 03:04:44 1/10
Érdekes amiket írtok, nekem némiképp másmilyennek tûnik (igaz nagyrészt csak az "õszintén beszélgetõs" és a "kávés" mûsoraiban láttam, lehet régebben/máskor más volt).
Tehát néha szoktam nézni a beszélgetõs mûsorait, ha szimpatikus benne a vendég, vagy megfog egy-egy kijelentés a beszélgetésben. Ez a nõ viszont az agyamra megy! Engem szörnyen irritál, hogy néha óriási mértékben rácsodálkozik dolgokra (õ elvileg pszichológiát tanult és noha soha nem praktizált, már találkoznia kellett volna a leggyakoribb esetekkel... vagy miféle tanulás volt az, hogy minden apróságra ennyire rácsodálkozik?). A másik pedig, amikor a vendég mond valamit, már folytatná tovább, de õ közbevág "azért ez nagyon komoly dolog, ott aztán biztos nagyon kifordult sarkából a világ", a vendég pedig csak néz rá, kb. már úgy tûnik Nórát jobban megviselte a dolog, mint azt, akivel megtörtént. :D Kész vicc.
Emlékszem amikor az egyik netes nõi magazinnál új tanácsadó volt. Most hirtelen nem emlékszem a nevére, de egy vonzónak tûnõ, kb. macsó pasit hoztak be - aki sokak szerint nem is létezik, csak egy kitalált személy, és a csajok írogatnak a nevében. Egyébként olvastam pár válaszát, általában szánalmas sületlenségnek találtam, nem is értettem miért egy olyan p.öcstõl kérnek tanácsot (bár ahogy láttam, sok nõ bele volt zúgva). Szóval Nóra készített vele interjút (nem találkoztak, azt hiszem valami chates interjú volt). Meglepõdtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen sz.rokhoz adja a nevét, komolyabbnak hittem ennél. Ráadásul ahogy olvastam, õ is eléggé kedvelte a pasit (pedig kb. nem nagyon volt miért).
Volt szerencsém az Orosz Barbarás interjúhoz is. Folyamatosan azt ecsetelgette, hogy szerinte Barbi egyfolytában megjátssza magát és az egész kifelé mutatott énje kb. csak egy maszk. (De más vendégeknél is elõkerült már ez.) Én nem tudom, szerintem Barbaránál ez õszintén, belülrõl jön. Persze látom én is, hogy milyenek a megnyilvánulásai - sok színésznõ megirigyelhetné - , de nekem nem tûnik felvett dolognak. Õ lényegében mindig ilyen (egyébként én is ismerek hasonló embert, nála is belülrõl jön, gyerekkorától kezdve).
Szóval én nagyon nem bírom Nórát, nem is értem miért vannak annyira oda érte sokan.
1/10
murron 2011 jan. 10. - 18:00:55 1/10
Teljesen modorosnak és magát megjátszónak tûnik. Nekem legalábbis. És ezek a 10 centis mûkörmök! Mint a mesebeli gonosz boszorkány. Rettenetes.
1/10
Havacs 2010 jan. 25. - 21:38:11 1/10
Dolgoztam a közelében.
1/10
Havacs 2010 jan. 04. - 10:40:09 1/10
Borzalmas ez a nõ. Erõltetett vigyor, látszik rajta hogy az a tipikus felfelé nyal, lefelé tapos fajta.