Személy

Veres Mónika Nika

Hozzászólások

hanguktaekwondoo 2019 júl. 11. - 10:46:03
Üncümpüncüm habarékokról százoldalnyi mesék, erről a tehetséges emberről meg egyetlen komment árválkodik. Sajnos, nem ő az egyedüli a porton, akit nem értékelnek ma a helyén, dehát a fordított világ ma népdivat.

Veres Mónikát lassan tizenöt éve hallottam először a Columbus hajón -akkor még Babossal zenélt.
Örök élmény marad a produkciója -egyedülálló kvalitások, semmi művi majomkodás, a hang elementáris.
Sajnos és szerencsére, ő az az előadó, akit élőben kell hallgatni, mert a stúdióhangzás és az egyéb helyeken rögzített hang visszajátszva már elvesz valamennyit a lényegből.
A legnagyobbakkal van ez így.
Találtam azonban egy linket, azon pedig egy produkció, ami gépen keresztül is visszaad valamit abból, amire ez a hölgy képes.
Érdemes rászánni ezt a pár percet
lassan indít, de megéri türelmesnek lenni..

https://www.youtube.com/watch?v=kYMuESHZAwc

mulao 2009 aug. 30. - 17:59:03
Mondjuk õ nem kimondottan színész, ha jól tudom, de ha már itt vagyok írnék hozzá is, ha személyeskedni lehet, nekem nem a legszimpatikusabb, nem is tudom mirét.A 56 csepp vérben láttam, persze csak a filmben, énekelni nem mondanám, hogy rosszul énekelt, talán még nem is játszott rosszul se, de azért arra a szerepre inkább egy színésznõt kellett volna felkérni. Mindenesetre örülök, ha valaki kedveli és megírja a véleményét.És azt hiszem azóta is énekel, egy zenekarban, volt valami interjú pár hónapja vele.