Színház

A Játékkészítő

Zenés akciómese, 2 felvonás, magyar, 2015., 6 - 14 éves kor között

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A Játékkészítő pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét. A videó a 2015 karácsonyán a SYMA csarnokban bemutatott előadás felvétele.

A hagyományos mesehősök attól félnek, hogy elfelejtik őket, hiszen nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugarani, nem olyanok, mint modern társaik. Ezért elhatározzák, hogy felkeresnek egy híres videójátékkészítő mestert, hogy belőlük is videójáték készülhessen, mert akkor talán újra népszerűek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, Petitől is, aki mindent tud a videójátékokról és együtt indulnak a Játékkészítőhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek…. A Játékkészítő pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét. A videó a 2015 karácsonyán a SYMA csarnokban bemutatott előadás felvétele.

Főbb szerepekben: Stohl András, Szabó Győző, Kamarás Iván, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Király Linda, Király Viktor, Radics Gigi, Hajdu Steve, Hien, Herrer Sára, Bán Bálint, Kovács Ádám, Csík Sándor és Bauer Gergő.

 

A(z) TulipánTündér Produkció előadása

Stáblista:

Szereplők

Játékkészítő
Peti (10 éves gyerek)
Sárkány Bandó
Sárkány Bendő
Sárkány Bongó (alias Bonifác)
Rettentő Borodin (király a világvégén)
Babszem Jankó (a fia)
Aranyka (királylány)
Pongrácz király (az apja)
A francia táncmester (Aranyka tánctanára)
V (Aquatánia minisztere)
Keptén Kapitány (a kalózok vezére)
Töviske (kalózlány)
Karmos (kalóz)
Ámbrás (kalóz)
Cápafog (kalóz)
Guppi (kalózlány)
Hajasbaba
Egyik srác
Másik srác

Alkotók

Hozzászólások

10/10
Fantom 2 2015 dec. 30. - 22:57:29 10/10
Az elõzõ elõadással, ha szembesítem...
Ez sokkal jobb volt!
Minden a helyén volt, ahogyan kellett.