Színház

Diótörő és egérkirály

musical, 2018., 10 éves kortól

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A klasszikus Diótörő előadásának egy olyan új feldolgozása született, amely a világ minden színpadán arról a szeretetről beszél, amelyre nem csak a gyermekeknek, hanem nekünk felnőtteknek még inkább egyre nagyobb szükségünk van. Ahogy szükségünk van a varázslatra, amely elvisz minket, elsodor a maga furcsa, különös világába, és amely meggyőz minket arról, hogy ha képesek vagyunk megküzdeni az álmainkért, akkor megtapasztalhatjuk a csodát, amelyre vágyunk. A musical különösen izgalmas zenei világa hamar meghódította a színház- és zeneszerető közönséget.

Lámpagyújtó, Kapunyitási miniszter, Maszkaárus, Joseph, Dobos, Alabárdos, Egerek, Babák, Udvartartás, Vásári népség, Diótörő ifjak: Csizmadia Renáta, Gáspár Fanni, Kondics Kitti, Kondics Rita, Néninger Katarina, Pongrácz Kitti, Varga Laura, Csókási Zsolt, Csordás Máté, Hunyadvári Ádám, Nagy Gábor, Nemes Bence, Néninger János, Topár Ádám, Topár Dániel.

Tánckar: Biczó Panka, Csongor Nóra, Pribojszki Annamária, Tolner Zsófia, Zsár Melinda, Bankó Bence, Drahota Albert, Jais Zoltán, Kálmán Péter.

A(z) Veszprémi Petőfi Színház előadása

Bemutató időpontja:

2018. december 7., Veszprémi Petőfi Színház

Stáblista:

Szereplők

Diótörő, Karl
Király, Tanácsos
Királyné, Tanácsosné
Egérkirály
Egérkirálynő
Esztelen, Laura
Klárika, Lujza
Szakács baba, Hilke
Búgócsiga, Londiner, Ludwig
Koronarágó
Kintornás, Vak egér
Egér báró
Drosselmeier
Pocakos, Konrád, Kalóz, Orvos
Ernesta néni

Alkotók

Hozzászólások