Színház

A nő 39 árnyalata

táncelőadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Yasmina Hastánciskola Gálaműsora

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy tánciskola… A Yasmina Hastánciskola, melynek táncosai olyanok voltak, mint a keleti égbolt csillagai. „A NŐ 39 Árnyalata” című előadásukban táncaik, mint a sivatagi szellőben ringatózó pálmák.
A táncosok ezen az estén együtt ünneplik az élet táncát, bemutatva a női lélek különböző aspektusait, minden egyes mozdulatukkal megidézve a nőiesség egy-egy új színét.

Van valami csodálatos a zenében, a táncban.
A zene megnyugtató és egyszerre felkavaró; nemes érzéseket ébreszt, olykor könnyekké olvaszt bennünket – nem is értjük, miképp… A tánc a maga módján épp oly tökéletes, mint a szavak. Kifejezi, amit nem lehet elmondani, és amit nem lehet elhallgatni… Összehoz és elvarázsol. A bánat, a boldogság, a vágyakozás, a remény és a szerelem valamennyiünkhöz hozzátartozik, bárhol is élünk a világban.

Minden tánc, minden mozdulat egy újabb történetet mesél el, minden dallam egy újabb titkot súg, és minden mosoly egy újabb emléket őriz. A hastánc varázslatos világában a női lélek minden árnyalata megjelenik: a bátorság, a szenvedély, a gyengédség és a játékosság, a hódító, a szerető, az elhagyott nő, a védelmező anya.

A Yasmina Oriental Art Hastánciskola vezetője: Hegedüs Jázmin koreográfus, Oriental Master Teacher
Vendég: Bakó Gábor táncművész, koreográfus

Hozzászólások