Színház

A nyugat császára

előadás, 2020.

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy viharos estén titokzatos idegen érkezik a mélyszegénységben élő falu kocsmájába. A nyomorban tengődő emberekben újraéled a remény, hogy vannak még igazi hősök. Mitől lesz valaki kivételes? Mit tesz az emberrel a hírnév? Milyen jövő vár egy magára hagyott közösségre? Synge darabja keserédes humorral, mély emberismerettel, végtelenül szerethető karakterekkel mesél szerelemről, rajongásról és az emberi kiszolgáltatottságról.

Helybéliek: Kóbor Balázs, Nánási Attila, Túrzai Zsombor, Szterhárszky László, Varga Nándor

A(z) Pesti Színház előadása

Bemutató időpontja:

2020. február 28., Pesti Színház

Stáblista:

Hozzászólások

nagysanyi100 2021 dec. 08. - 10:47:37 Előzmény A Jobbik Részem
Végülis Hegedüs D Géza korunk egyik legnagyobb Magyar színművésze, tele csodálatos alakításokkal, úgyhogy "kedves jobb kéz" kibírjuk, sőt, kifejezetten nagyon örülünk annak, hogy láthatjuk a Művész Urat!
Önnek pedig jó egészséget és kicsivel több jóindulatot kívánok!
8/10
A Jobbik Részem 2021 szept. 12. - 18:01:38 8/10
Pihentető ír abszurd, rendkívül jól sikerült díszlettel és színpadképpel. Waskovics és kis Vidnyánszky 10-es. Rendes volt a rendezőtől, hogy legalább egy trükköt (esernyőtrükk) megengedett kis Vidnyánszkynak. Szörnyű nehéz tehertétel Rudolf Péter számára mind színházigazgatóként, mind rendezőként, hogy a nyakán maradt Hegedűs D. Géza, aki ebben az előadásban bömböl, mint egy farkatlan oroszlán. Ha a nézőt zavarja, akkor gondolom a színház igazgatót (egyben rendezőt) is. Sajnálunk Peti, ez Budapest.