Színház

Anton Lachky (SK/BE) - Közép-Európa Táncszínház: Kortalan nemzedék

táncelőadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

#tiszta tánc #sebesség #öldöklő kor

Anton Lachky legújabb koreográfiája a Közép-Európa Táncszínház táncosai számára az ellentétek világába vezet, generációkat és kultúrákat kapcsol össze. Olyan történetek sorába repít bennünket, amelyekben minden lehetségesnek tűnik. Örvénylik, mint a víz, hol lágyan körülölel, hol könnyed szeretetteljes érintéssel simogat, míg a másik pillanatban őrülten hullámzik és magába szippant.

Az életünk minden lépését egy játékmester uralja, amely immár egész generációkat képes rabul ejteni. A sziporkázó happy end garantált!

Ha szeretnéd megérteni, hogy korunkat mi hajtja, milyenné válunk, akkor ez az est jó alkalmat ad erre. Jól esően tudjuk élvezni a koreográfia örült sebességét, virtuozitását és színes jeleneteit. Majd a tapsot követően kereshetünk válaszokat, hogy mindez miért vonzó, miközben tudjuk, hogy mindez nem fenntartható, mint ahogy a mű tempója is sokszor végletekig felfokozott. Akkor hogyan is lépjünk tovább az életünkben?

Fénytervező: Selmeczi Mercédesz
Zenei szerkesztő: Madla
Produkciós vezető: Gerlits Réka
Kommunikáció: Tóth Sára Lujza

Táncművészek: Sinka Lídia, Kisbakonyi Edmond, Horváth Léna, Barna Krisztián, Dabóczi Dávid, Gyevnár Réka , Mohai Cintia, Kindl Gábor.

A(z) Közép-Európa Táncszínház előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások