Színház

Art of Magic

előadás, 2017.

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?
Illúzió, bűvészet, mentalizmus egy műsorban. Négy fiatal, innovatív tehetség, akik különleges képességekkel rendelkeznek és a közönséget is szó szerint el fogják varázsolni. A művészek álltak már a világ legnagyobb színpadjain, produkcióikkal elkápráztatták Las Vegas, Dubai legnagyobb szórakozóhelyeinek közönségét, még a Szaudi Nagyherceget is ámulatba ejtették mutatványaikkal.

Szabaduló-művészet és gondolatolvasás, a bűvészet különféle válfajai: eltüntetés és elővarázsolás, klasszikus és modern illúziók, manipulációs bűvészet, lélegzetelállító trükkök, látványos show és táncelemek egy színpadon, s mindez humorral fűszerezve.

Fehér Dániel- Mr. White- mentalista
Prof. A, Briquet - bűvész
Németh Gábor - illúzionista
Gyertyán Balázs - bűvész

A(z) Művészetek Háza előadása

Kövessen minket a Facebookon!

Vélemény:

szavazat: 3/10 április 25. 16:07:17
április 25. 16:07:17

A kevesebb több lett volna. A zenekar és a táncosok remek produkciót nyújtottak, az előadás leggyengébb összetevője pont az volt, ami köré a zene és a tánc épült. A színpadkép igényes és látványos volt, ez hivatott leplezni az illuzionisták (mentalisták, bűvészek) által nyújtott, innovatívnak nem igazán nevezhető előadást. Jó szívvel senkinek nem tudnám ajánlani, kivéve talán az 5-10 éves korosztályt, ők még talán rácsodálkoznak az ősrégi trükkökre.

szavazat: 2/10 április 25. 10:32:58
április 25. 10:32:58

ÁRTÓ MAGIC - Avagy a Középszer diadala

Nem vagyok híve a fikázásnak de most muszáj leírnom a véleményemet. Tegnap volt alkalmunk megtekinteni a RAM Colosseumban az ART of MAGIC-et. Eredetileg a THE ILLUSIONISTS-re mentünk volna, de egy kicsit drágállottam annak az árát és szembejött ez az előadás.
Sokszor voltunk már a RAM-ban, általában elmondható hogy színvonalasak az előadások, főleg a zenés-táncosak, de láttunk már jó színdarabokat is.
Hát ezzel a .... valamivel most nagyon melléfogtak.
Persze teltház volt, és sokáig lehet majd még találni olyan embert, aki csak a plakát, banner vagy korábbi RAM-os tapasztalat miatt elmegy megnézni, de katasztrófa volt az előadás.
Leginkább a KíNOS szóval tudnám leírni amit éreztük a kétszer közel 1 óra alatt.
Amikor a vége felé, a Mentalista megkérdezte, hogy "Hogy tetszik az előadás?" - és néma csönd fogadta, még továbbvitte szegény, hogy "Nekünk nem annyira, mert kevés a taps". Remélhetőleg Mentalista képességeivel majd arra is rájön, hogy a kettő összefügg.
Nem fogok konkrét bakikat, hibákat, ordító hiányosságokat leírni, mert az spoilerezés lenne, de valóban, egy falunap, vagy egy kis település művelődési háza és kuponnal 900,- Ft az amit ez a 'produkció' megérdemel. Nem perdig 5.500-at amit mi fizettünk érte.
Egyetértek a lent íróval, az előzenekar által nyújtott zenei élmány 5 csillagos (nem csoda, hogy a zenészek és táncosok kapták a legnagyobb tapsot - de ez már önmagában mennyire gáz? Olyan mintha a színházban a ruhatáros tette volna rád a legmélyebb benyomást...)
Állítólag régóta megy az előadás, mégis olyan érzésünk volt, mintha belógtunk volna a kosztümös főpróbára, a 4 szereplő nem volt összeszokott, a kisegítő személyzet folyton bénázott, a trükköket 3 perc alatt le lehetett vágni. A viccesnek szánt poénokra felszisszentünk, a mpzgáskultúra inkább volt komikus mint Mágusi...
Pozitívum a végére?
Keveseb mint két óra után vége lett, és kimehettünk az enyhe tavaszi estébe még sétálni egy kicsit.

szavazat: 1/10 április 25. 09:26:25
április 25. 09:26:25

Régen láttam ennyire szánalmas előadást. Kb. mint, amikor a gyerek megkapja az első bűvészdobozát és 1 óra gyakorlás után kiáll a közönség elé. Kicsit rosszul érezzük magunkát látva a kínlódását de aranyos, mert mégis a miénk. Izzadságszagú ,100 éves vurstlitrükköket láthattunk tegnap. A hihetetlensége abból fakadt, hogy nem hittem el, amit látok.
A mélypont a mentalista előadása volt. Szegény remegő kézzel csatakosan kipréselt magából 2-3 ultraratyi megérzést, amit a 9 éves gyerekem ott helyben le is leplezett.
Amit viszont meg kell említenem az a zene, a zenészek, a tánc és a színpadtechnika. Bár ez inkább hátrányára vált ennek a produkciónak, mert jobban kiemelte a műsor silányságát.
Elég lett volna az art magic nélkül.

szavazat: 1/10 április 24. 22:16:12
április 24. 22:16:12

Borzasztóan vontatott, erőltetett produkció. Szinte érezni, hogy ki kell tölteni valamive, mindegy, hogy mivel a műsoridőt. TAO-szagot érzek a dologban, ami állítólag az Experidance-produkcióknál nem ritka.

szavazat: 10/10 március 10. 20:34:35
március 10. 20:34:35

jól szórakoztam :)

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás