Színház

Az utolsó csepp

előadás, 180 perc, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Egy sikeres író. Egy bestsellerré vált krimi. Egy hollywood-i megfilmesítés ajánlata. És egy meglepetés party. Bertalan Tamás író családja ünnepelni hívja barátait, ám az este bőven tartogat meglepetéseket. Titok. Rejtély. Gyilkosság. Gyilkosság?
Várunk szeretettel minden önjelölt nyomozót, borzongásra vágyót, mindenkit, aki legalább egy estére szeretne belelátni mások gondolataiba. Vacsorával egybekötött program, ami a vacsora elfogyasztása közben történik.

"Augusztus, forró nyár. A boncasztalon fiatal lány holtteste fekszik, ajka kékes, illata édeskés.A halál oka mérgezés. Szeptember, szitáló eső. Hazafelé tartó iskolások egy híd alatt fekvő párra lesznek figyelmesek, mindketten halottak. A halál oka mérgezés."
Könyvében Bertalan Tamás a közelmúlt rejtélyes haláleseteit ülteti át szépirodalmi környezetbe. A siker elkerülhetetlen. Mivel film is készül a könyvből, ezért barátai egy hatalmas meglepetés bulit rendeznek Tamás tiszteletére. Jöjjenek/gyertek, és ünnepeljetek velük! A társaság legalább olyan izgalmas estét kell, hogy szerezzen Tamásnak, mint amilyen izgalmakat sorai okoznak ...

A(z) Interaktív Vacsoraszínház előadása

Stáblista:

Szereplők

Bertalan Tamás
Bertalan Attila
Bertalan Vilmos
Bertalan-Kun Annamária
Sauer Judit

Alkotók

Hozzászólások