Színház

Édes fiaim

dráma, 2 felvonás, magyar, 2004.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Létezhet e fájdalom, lelkiismeret-furdalás, mely egy életen keresztül elkíséri az embert? Bolond-e egy anya, ha nem tudja elfogadni édes fia halálát, melyet soha senki nem tudott bizonyítani?
A háborúban Joe Keller elveszítette Larry fiát, ám felesége ezt képtelen elfogadni. Három éve hazavárja a mindenki számára halottnak vélt fiút. Ugyan másik gyermeke, Chris becsületes ifjúvá vált, apja vállalkozásában dolgozik, otthon maradt a szülői házban, mégsem boldog a Keller család. Nem tudnak felejteni. Egy nap vendég érkezik a házba, Ann, Larry volt mennyasszonya, aki Chrissel új életet tervez. Ez hosszú idő óta kettőjük titka, s egyben gondja, miképpen jelentik be a frigyet, amit nem csupán a Keller család, hanem Ann fivére, George sem képes elfogadni. Ráadásul édesapjuk börtönben ül három esztendeje, Joe Keller hibájából. Hol lakozik hát az igazság? Hol lelheti meg a fiatal pár a boldogságát? Ki tudja már, hogy az amerikai kisvárosban ki az igazi bűnös, ki az ártatlan?
Miller drámája olyan mély emberi, erkölcsi problémákat feszeget ebben a műben, mint a becsület, a szeretet hatalma, vagy a háború személyre szabott problematikája.
A már-már krimibe forduló történet izgalmas estét ígér.

A(z) Madách Színház előadása

Bemutató időpontja:

2005. január 29., Madách Színház

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Édes Anna 2019 febr. 11. - 07:22:16
Édes fiaim ( Madách Színház ) Huszti Péter és Viczián Ottó