Színház

Engedj be!

előadás, magyar, 2017.

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A tizennégy éves Oskar kissé félszegebb és magának valóbb az átlagnál. Napjai többnyire azzal telnek, hogy próbálja épp bőrrel megúszni iskolatársai terrorját, majd lop egy halom édességet, hogy azzal kárpótolja magát a rengeteg szenvedésért. Szülei elváltak, és mindketten túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy a gyerekkel is foglalkozzanak.
Oskar szomszédjába egy nap egy fura lány, Eli költözik egy idős férfival. Az Oskarral egyidős kislány ugyanolyan különc és magányos, így hamar barátságot kötnek. A két kiszolgáltatott gyerek egymásra utaltsága szép lassan szerelemmé válik. Ám ez a szerelem nem két ártatlan kiskamasz érzelmes románca. Eliről ugyanis szépen lassan kiderül, hogy vámpír.

A(z) Trip előadása

Bemutató időpontja:

2017. november 1., Trip

Stáblista:

Hozzászólások

aleila1 2017 dec. 18. - 21:20:32
Roviden es velosen:Palfi Gyorgy egyertelmuen maradjon a filmrendezesnel!
Szoke Abigel tehetseges de ez sajnos nagyon keves ahhoz, hogy minimalisan is elvezheto legyen a darab.Olyan szar a forgatokonyv, hogy aki nem latta a film(ek)et annak fogalma sem lesz a sztorirol csak egy csontvazat kap es ezek utan biztosan nem akarja megnezni..U-nal-mas es a neha odatolt stroboszkop es technozene/ami 15 evvel ezelott volt meno a szinhazakban/egyaltalan nem segit, sot.Magaert beszel, hogy a kommentet a masodik felvo as alatt irom, amikor is azon gonolkodom, hogy ki kellene menni.5000HUF/fo penzkidobas ebbol inkabb vacsorazni menjetek egyet.
2/10
brain61 2017 nov. 24. - 17:45:47 2/10
hááát :(