Színház

Hard Candy / Cukorfalat

előadás, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Hayley egy szép és vonzó kamaszlány, aki kortársaihoz hasonlóan, sokat lóg az interneten. Egy chat-szobában megismerkedik Jeff-el, a nála jóval idősebb fotóssal, és pár hét levelezés után találkoznak egy kávézóban.
A kialakulóban lévő vonzalmat a korkülönbség ellenére, a személyes találkozás csak megerősíti. Hayley elmegy a férfi műteremlakásába, melynek falait tinédzserlányokról készült provokatív fotók borítják. Jeff itallal kínálja a lányt, és pár pohár után már forr körülöttük a levegő, ám ekkor Jeff előtt elhomályosul a világ, és elvágódik a földön.
Amikor magához tér, nem tud megmozdulni. Egy székhez van kötözve és Hayley-vel néz farkasszemet. Izgalmas macska-egér harc indul el, amely végig leköti a közönséget, miközben egy pillanatra sem lehetünk biztosak abban, hogy kinek van igaza. Lehet, hogy Jeff ártatlan és egy őrült tinédzser bosszúszomjas ámokfutásának az áldozata vagy veszélyes pedofil lenne, akit Haley egy életre megleckéztet?

A meglehetősen kényes témát taglaló történet igazi csemegének ígérkezik. A MERLiN Színházon kívül már több külföldi színházban színpadra alkalmazták a mozikban nagy sikerrel bemutatott történetet.

A(z) Merlin előadása

Stáblista:

Hozzászólások