Színház

Időutazók

cirkuszi előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az Időutazók Társulat 2019-ben jött létre azzal a céllal, hogy cirkuszi formában állítson emléket a korabeli artistáknak. Azóta számos hazai és külföldi helyszínen megfordultak előadásaikkal.
A Budapesti Útikalauz Időutazóknak című cirkusz-színházi show legközelebb ezúttal nálunk, a Bethlen Téri Színházban lesz látható!

‘Időutazás 1860 és 2000 között Budapest múltjába és találkozás egykor élt művészekkel. Az Időutazók Társulat cirkusz-színházi előadása mára elfeledett artisták és előadóművészek sorsát mutatja be. Humoros újrakezdések, heroikus döntések, tiltott szerelmek és szívszaggató menekülések elevenednek meg a színpadon, hét, különböző sorsot elmesélő igaz történetekben.
Rodolfo első találkozása a mágiával, a szakállas nőként világhírűvé vált Barcsy Szidónia tragédiája, vagy az Eötvös báró életét felforgató este az Orfeumban is egy- egy történet, amikről tudhatók, hogy igazak, mégsem ismerjük őket. Minden történet egy-egy cirkuszi számot rejt magában, mint a bűvészet,
partnerakrobatika, levegőakrobatika, vagy a zsonglőrködés. Az előadás során a közönség ráébredhet: bár nehézségek voltak és lesznek, a cirkusz mindig is kiutat jelentett.

Stáblista:

Hozzászólások