Színház

Jövőre, Veled, Itt!

zenés játék, 2 felvonás, 180 perc, 2005.

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek -szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is. Csak épp nem egymással. Szeretni azt, aki igazán soha nem lehet a mienk, mert családja van , és adott esetben a családját választja saját boldogsága helyett.
-Mi marad? Lopott percek, órák? Egy ellopott februári hétvége. Minden évben, csak ennyi se több. Adott tehát két ember, aki az idők során, szőröstül- bőröstül megismeri egymás rezdüléseit, életét.
-Kit csalnak meg? A feleségüket? A férjüket? A gyerekeiket? Saját magukat!
Egy abszurd szerelem, gyönyörű története.
-Lehet nevetni?
-Igen!
-Lehet sírni?
-Igen! Hol mindkettőt egyszerre!

A(z) Budapesti Operettszínház előadása

Bemutató időpontja:

2005. december 10., Budapesti Operettszínház

Stáblista:

máj. 02.
  • Raktárszínház
máj. 03.
  • Raktárszínház

Hozzászólások

bababy 2012 ápr. 01. - 21:46:12
Igen az a TÖKÉLETES darab. Már kétszer láttam és megvan a jegyem a harmadik elõadásra is, igazából százszor is megtudnám nézni. Zoli nagyon nagyon jó volt nekem is a kacsás jelenet és a Walter dal volt a csúcs pont. Kata pedig minden alkalommal egyre szebb és szebb. Csodás és ember közeli egyben a történet. Mindenkinek ajánlom minimum egyszer.
10/10
Gaba-baba 2012 jan. 24. - 18:44:44 10/10 Előzmény elaci
Hidd el felülmúlja!!!!!Fergeteges alakítást nyújt a Janza Kata!!!!!Bereczki is nagyon jó,de a Janza az felejthetetlen!Felföldi Anikó bájáról,humoráról nem is beszélve!Annyit nevettünk,hogy majd leestünk a székrõl.Mi is a Retro elõadás emlékei miatt aggódtunk,de így utólag már tudjuk,hogy feleslegesen!Szívbõl ajánlom mindenkinek,kellemes kikapcsolódás,vidám órák maradnak emlékbe!
10/10
csibe0813 2010 jan. 01. - 23:41:04 10/10
na igen,a Valter:DD

"Valteer,Vaaaaaaalteeeerrrr " :DD
elaci 2008 máj. 17. - 02:48:12
Ezt nem láttam, de nem hiszem, hogy a Schütz-Sztankay párost felül lehet múlni. Volt egy beszélgetõs mûsor, ahol mindketten vendégek voltak, és a beszélgetés közben áttértek a színdarab szövegére, de úgy hogy nem is lehetett észrevenni, hogy ez már egy szerep és tulajdonképpen mióta mondják. Természetes volt, mint a természetes beszéd.
RachelGreen 2008 ápr. 13. - 22:32:16
Ezt a darabot mindenképpen látni kell! Voltak elõítéleteim a 2 fõszereplõvel kapcsolatban, de az elõadást látva, mind elszállt. Nagyszerû darab, nagyon jó humor, kellemes zene, és 2 frenetikus alakítás :) Drága Ross, köszönöm, hogy együtt nézhettük meg. IMÁDLAK!!!