Színház

Kukamese

mesejáték, 2021.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Egy tanulságos, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára a figyelmet felhívó zenés mesejátékkal, a Kukamese előadással készülünk! A darab azonban ezen a délutánon nagyon különleges lesz, hiszen nem csak nézőinket várjuk rá, hanem kutyusaikat is! A vidám délután során vízzel és ajándékkal is készülünk a kiskedvenceknek!

Az előadásra - a beltéri helyszín miatt - csak kistestű, szobatiszta kutyusokat van lehetőségünk beengedni! Az előadás, a nézők, valamint kutyatársak zavarásának elkerülése miatt, kérjük Önöket, hogy a kutyákat csak rövid pórázon, maguk mellett vagy ölben tartsák! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! Jó szórakozást kívánunk!

Az előadásra extra kedvezményes, 800 Ft-os egységáron tudják megváltani jegyeiket, mely a kutyusoknak ingyenes! Jegyvásárlási lehetőség a Színház bejáratától jobbra található Jegyirodában (H-P: 9-17), illetve Kossuth utca szívében található VIP pavilonunkban (H-P:10-15, Szo: 10-13) lehetséges. További információkért keressék bizalommal Szervező kollégáinkat a 20/772-8200-as telefonszámon.

Kutyabarát előadás, fülbemászó dallamok! Töltsünk el együtt kiskedvenceinkkel egy vidám szombat délután!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!

A(z) Veszprémi Petőfi Színház előadása

Bemutató időpontja:

2021. október 30., Veszprémi Petőfi Színház

Stáblista:

Szereplők

Nagymama, Komposztanyó
Balambér, színes üveg
Üvegénia, fehér üveg
Polieszter, műanyag hulladék
Fém Feri, fém hulladék
Papír Oszkár, lakóhelye papírkosár
Elemér, elhasznált elem
Hipollónia, hipó, mérgek
Zöldhajú, a természet tündére

Alkotók

Hozzászólások