Színház

Montázs - Fergeteges táncok

táncelőadás, 70 perc, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Vári Bertalan a hangulatok, érzelmek megjelenítője. Felvillantott képek sorával, lüktető ritmusokkal, különleges muzsikákkal, az ismert elemekből újat, egyedit alkotó koreográfiákkal mutatja meg a tánc általa kikevert sajátos, szépséges színeit.
A Montázs - Fergeteges táncok című új darabjában is a magyar néptánc elemeiből építkezik, ezeket montírozza össze ismert táncstílusokkal úgy, hogy a látvány az újdonság élményével és erejével ragadja meg a néző figyelmét. Ahogyan az élet ritmusa változik, ahogy a napok, az események, a hangulatok követik egymást, ugyanolyan fordulatosan peregnek a válogatott muzsikával összeforrt műsor fejezetei is.

Vári Bertalan a táncosok személyében nem csupán kiváló előadóművészeket tudhat maga mellett, hanem igazi alkotótársakat, akik a színpadon és a koreográfia megkomponálásában is jeleskednek valamennyien.

A Montázs a korábbi Vári-koreográfiákhoz hasonlóan kortalan és határtalan "hét nyelven beszélő" táncprodukció: gyereknek és felnőttnek, hazai és külföldi nézőnek egyaránt maradandó élményt nyújtó szórakozás, jó kedvre derítő örömforrás.

Zene:
Válogatás több együttes repertoárjából.

A(z) Varidance - Vári Bertalan Társulata előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások