Színház

Ördögök

előadás, magyar, 2007.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Előfordult-e már veled, igen, veled, hogy meg akartál ölni valakit? Gyűlölet öröme magával rántott, és hidegvérrel eltervezted, mit csinálnál vele? vagy esetleg velük? Legszívesebben egy bombával föl...
Egyes emberek ezt meg is teszik. Éppen ma. Éppen itt. És éppen ugyanolyanok, mint te. Egy bombával föl? Mondom, mint te.
Szóval ha legközelebb buszra vagy repülőre szállsz, és szemedbe kacsint az elkallódott, tömött hátizsák, és a még meg nem történt robbanás moraja a füledbe tódul, agyadon utoljára villanjon át, hogy ezek az emberek néha történelmet írnak, sőt sokszor róluk írják a történelmet, sőt néha még színdarabokat is.... Éppen ma. Éppen itt.

A(z) Nemzeti Színház előadása

Bemutató időpontja:

2007. október 29., Nemzeti Színház

Stáblista:

Hozzászólások

Petrapetrus 2008 aug. 26. - 16:31:53
Sajnos nem láttam, mert levették a mûsorról, mire fel tudtam volna jutni megnézni! :-( Egy nagyon kedves színészbarátom játszott benne, és miatta. :-( Biztosan jó volt az elõadás, Mohácsi csak jót tud rendezni. (Meg hosszúakat) :-)
Szívkirálylányka 2008 aug. 18. - 16:52:19
Valami félelmetes volt ez a darab.Bár még nem olvastam,de ezek után szerintem nem is fogom.Mikor a kislány koporsóját szögezték le a szemembõl könnycseppek hulltak le.Nagyon félelmetesen megcsinálták.
F_E_B 2008 márc. 04. - 10:44:41
Nem baj az, ha valaki "kissé" újít a darabon, csak legalább ne Dosztojevszkijt szerepeltetnék írónak.