Színház

Seductive reasoning (Csábító érvelés) / Under the skin (A bőr alatt) / Memory bank (Memóriakártya)

előadás, 2007.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az együttes két nagyszerű művész koreográfusi és táncosi együttműködésén alapul: Art Bridgman és Myrna Packer 1978 óta alkot és lép fel közösen. Munkájuk nagy sikernek örvend, mivel egyedi módon használják a multimédiát; úgy tudják ötvözni a táncot és a modern technikát, hogy a virtuális és a reális világ teljesen összeolvad.

Műsor:

Seductive reasoning (Csábító érvelés):
A két táncos saját életnagyságú képeivel lép interakcióba, kutatva az érzékiség, az önazonosság és a vágy dimenzióit. Drámai feszültséggel, zsigeri humorral, a perspektívák sűrű váltogatásával feszegetik a képek és a valóság közötti határvonalat.

Under the skin (A bőr alatt):
Az élő tánc és a videó nagyon látványos interakciója, melyben a kép és a valóság összeütközik. Vetítőfelületté válik a szereplők teste és jelmeze, kibontakozik az identitások újraalkotásának folyamata, mely lehetővé teszi a tudat rétegezettségének leleplezését.
Ken Field élőben játssza aláfestő zenéjét.

Memory bank (Memóriakártya):
A darab tovább növeli a kép és a valóság közti összeolvadást. A fellépőket egy tüll drapéria mögött látjuk, mely filmszerű, szemcsés megjelenést kölcsönöz nekik. Az anyagot az előadók mozgatják: életre keltve a képeket, igazi testüket hol felfedve, hol elrejtve előlünk. A tüll a fantázia megtestesítője, mely az álmok és az emlékezet túlvilági környezetét varázsolja elénk.

A(z) Nemzeti Táncszínház előadása

Stáblista:

Hozzászólások