Színház

Szexpedíció

vígjáték, 2019.

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

"...lehet, hogy szexelnénk is, miközben a híreket nézem"

A "Sexy Laundry egy tabutémát feszeget vígjátéki keretek között: Mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex?

Vége lesz vagy még megmenthető??? A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, de ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is vmit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába....

A fordítás Michele Riml SEXY LAUNDRY című színdarabjának Marquis Entertainment (www.mqlit.ca) által biztosított szövegkönyve alapján készült, a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség közvetítésében.

A(z) Spirit Színház előadása

Bemutató időpontja:

2019. május 24., Spirit Színház

Stáblista:

márc. 02.
  • Bartók terem

Hozzászólások

9/10
Lili Marleen 2020 febr. 22. - 15:16:36 9/10
szerintem pedig egy kellemes, szórakoztató, jó kis bulvár darab,hibátlanul rendezve és eljátszva :) egy estés szórakozás, de annak a színvonalas változata, szerintem. :)
1/10
Bms85 2020 jan. 05. - 23:25:01 1/10
Az itteni 9 csillagos ertekeles alapjan valasztottuk ezt a darabot. Hiba volt.
Egyszeru karakterek, kozonseges viccek, allitolagos hetkoznapi hazassagi problemakkal, mely szerintem inkabb az ember korai kapcsolataiban tapasztalt onbizalomhianyossagbol adodo problemak. Sok (poen-)ismetles. Varhato megjegyzesek, elore megjosolhato vegkifejlet.
Semmi uj, megragado, vagy elgondolkodtato, esetleg csupan szorakoztato elem. Legalabb egy komponens legyen minden szindarabban. Ebbol minden hianyzott. Unalmas volt.
A forditas sem tetszett, nagyon amerikai, a magyarban nem hasznalatos szo szerint forditott szofordulatokkal.
A szinhaz kicsi, intim jellegu, hogy a kozonseg kozel ul - ez klassz - es a szineszek alakitasai erosek, bar szemely szerint Hegyi Barbara kisse agressziv ehhez a szerephez. Ferje, Seress Zoltan jol jatssza az elnyomott, idomitott, de passziv ferjet. Neki par hozzaszolasa meg is nevettetett.
Osszessegeben nem ajanlom. Szemely szerint az elso negyed ora utan legszivesebben elhagytam volna a helyseget..