Színház

The Pamperers

táncelőadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Üdv a Pamperers bemelegítő kurzussorozatán, tehát egy változatos, folyamatosan változó táncélményen, amelyet arra terveztek, hogy bemelegítse a testet és a lelket afesztivál kalandjai előtt!

Idén a Pamperers-t az a kérdés izgatja: mit jelenthet még a bemelegítés a régimódi guggoláson és a tornaóráról emlékezetes nyújtásokon kívül? A helyi művészekből álló trió holisztikus megközelítéssel, különböző stílusokat és technikákat vegyítve, mint például magyar néptánc, kortárs tánc, lábtánc, stretching, szomatikus gyakorlatok és egyéb csemegék, irányított gyakorlatokat kínálunk. A Pamperers folyamatosan változó napi menüt kínál, hogy energiával telten állj készen mindarra, amit ez a varázslatos sziget nyújtani tud.

A The Pamperers D. Farkas Gergő, Oláh Balázs és Vavra Júlia, barátok és kollégák együttműködése a tánc és a koreográfia területén. 2021 óta az OMOH MOVES műhelysorozat keretében több magyar néptáncórát moderáltak LMBTQ+ emberek számára. A The Pamperers küldetése a testi gyakorlatokból kiinduló tevékenységek megtervezése azzal a szándékkal, hogy az (ön)gondoskodást leginkább fesztiválkörnyezetben terjesszék.

Hozzászólások