Színház

Többszörös orgazmus

groteszk, 1 felvonás, 90 perc, magyar, 2012., 18 éves kortól

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A Budapesti Anarchista Színház úgy gondolja, hogy elég színdarab készült már az etikátlan monogám
kapcsolatokról, a Többszörös Orgazmus című produkciójával tehát az etikus nem-monogám kapcsolatok lehetőségeit járja körül. A “poliamória” vagyis sokszívűség olyan szexuális szubkultúra, ahol a szerelemnek nem előfeltétele a kizárólagosság, sem szexuális sem érzelmi értelemben. A darab Dossie Easton és Janet Hardy “The Ethical Slut” című kultkönyvén alapul (magyarul Szexbolondok Illemtana címen jelent meg, ) és olyan értékeket állít középpontba, melyek deficitje nem csupán a nemi életünk minőségét ronthatja: becsületesség, önismeret, intimitás, szabadság. Ilyenformán bátran ajánlhatjuk megrögzött monogámoknak is!

A(z) Budapesti Anarchista Színház előadása

Bemutató időpontja:

2012. november 2., Budapesti Anarchista Színház

Stáblista:

Hozzászólások

1/10
Arnoldkov márc. 29. 22:40:02 1/10
Kidobott pénz, borzalmas előadás. A poliamoria nem erről szól.
10/10
AndrewHungary 2018 nov. 25. - 14:26:09 10/10
Tegnap este néztük meg a feleségemmel, de mindketten bátran állítjuk, 10/10es volt az előadás! Végre egy színmű, ami a mai kor kihívásairól, a párkapcsolatok fenntarthasóságáról beszél. Igen, ki kell modnani, hogy a szex szuper, a szex kell és jó és ha pl a páromnak vagy nekem van egy álmunk, adott esetben egy másik férfival/nővel szexelni, ki vagyok én, hogy ezt elvegyem tőle? Sajnos a hazug emberekből, kapcsolatokból rengeteget látni, melyek nagy részéért úgyis egy dolog a felelős: a ki nem mondott és meg nem élt szexuális fantáziánk. Ha ezt meg tudjuk élni párunkkkal, akkor szinte garantált, hogy együtt is maradunk és nem kell a családunknak ketté szakadni... Természetesen ez sok emberben kiveri a biztosítákot, nos, ők is menjenek el és nézzék meg az előadást, higgyék el, megéri.. ;) Vicces, poénos szinten magyaráz el olyan dolgokat, amiről az emberek 99% álmodozik, de beszélni, megélni csak nagyon kevésnek van mersze...
8/10
doktormacko 2013 jan. 31. - 22:16:30 8/10
8 / 10 Egy kicsit rontottam az átlagon. Tetszett az elõadás , de voltak fenntartásaim az elhangzottakkal. Ennek ellnére mindenkinek csak ajánlani tudom . De a nézõk készüljenek fel arra , hogy meghökkentõ jelenetek és meghökkentõ szövegek hangzanak majd el. Az elõitéleteket közel másfél órára otthon kell hagyni.