Színház

Varázsnagymama

zenés előadás, 1 felvonás, 60 perc, 2022., 3 - 99 éves kor között

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Csoda egy részben.

„- Mert ha valaki látszólag unatkozik is, akkor is csinál valamit.

- Mit?

- Gondolkozik, álmodozik. Néha azt is kell! Nem lehet mindig csak tenni-venni. Nem csak akkor csinálsz valamit, hanem akkor is, amikor álmodozol. Vagy azon gondolkozol, hogy hogy keltsd életre a játékaidat!”

Új bemutatóra készül az Átrium. Május 1-jén délelőtt 11 órakor mutatják be az elsősorban gyerekeknek – és szüleiknek, nagyszüleiknek – szóló Varázsnagymama című zenés előadást, Bánsági Ildikó és Farkasházi Réka főszereplésével, valamint a Tintanyúl zenekar tagjaival és dalaival.

A produkcióban a Tintanyúl ismert dallamain túl hallhatunk majd több, kifejezetten új, az előadáshoz írt, máshol nem hallható számokat is. Az előadás szövegét Farkasházi Réka és a rendező, Nyulassy Attila írta.

A produkció egy kislány történetét meséli el. Kata egyik este nem tud elaludni, mivel nem találja kedvenc nyunyókáját, Tündérlányt. De egyszer csak felbukkan a nagymamája, életre kelnek a plüssjátékai, és közösen Tündérlány keresésére indulnak. A kaland során kiderül, hogy mennyi varázslat veszi körbe az életét. És még csak álmodni sem kell hozzá.

Sound design: Remete Marcell

Bemutató időpontja:

2022. május 1.,

Stáblista:

ápr. 27.
  • 11:00
máj. 20.
  • 11:00

Hozzászólások

boudoir 2022 ápr. 22. - 19:02:46
Debrecenben, lesz előadás?
bimbula2000 2022 márc. 26. - 17:30:57
Mikor lesznek a további előadások?