A legjobb családi programok hétvégére

Ezen a hétvégén yachtos PomPom Partyval, a Bakáts Feszt családi napjával, Angyalfolki Utcabállal, Pléd Fesztivállal, ingyenes Nyárbúcsúztatóval és Gyüttment Fesztivállal várnak benneteket.

PomPom River Cruise Party - The Family Rave

Primus Rendezvényhajó - augusztus 25., 16.00 - 18.00

Mindig is irigyelted a yachtos bulizást? A gyereked kalózmániás? Ezen a PomPom Party-n minden lesz egyszerre. Koktélszürcsölés és csörgőzés a napfényben! A teraszon dj Metha odarak a napfényben - finom house-ok, hullámos groove-ok. Lesz persze tánctanítás, konfetiiszórás, buborékparty, labdák a taton és a folyóban. Belépés CSAK GYEREKKEL!

Bakáts Feszt

Ráday utca - augusztus 26., 10.00 - 21.00

Augusztus 26-án főszerepben a CSALÁD! Egész napos gyerekprogramokkal, gólyalábas, óriásbábos csalogatóval, Tulipántos Népi Játékparkkal, zenés mesejátékokkal, babaszínházi előadásokkal, mászófallal, óriás csúzlival, csirkepofozóval, Palya Bea, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl Zenekar koncertjével várnak benneteket.

III. Pléd Fesztivál

Nagytétényi Kastélymúzeum - augusztus 25., 14.00 - 22.00

Idén is vár benneteket a Pléd fesztivál! Töltsetek el együtt egy remek napot, a Nagytétényi Kastély kertjében, augusztus 25-én 14 órától! A tavalyi zenés PLÉD színpad idén két másik helyszínnel bővült, egy CHILL ponttal és egy ÁBRA art helyszínnel. A gyerekeket környezetvédelmi workshopok, levendulazsák készítés és közös PET palackos alkotás várja.

Angyalfolki Utcabál

Dagály utca - augusztus 26., 10.00 - 22.00

A 26. alkalommal rendeznek utcabált Angyalföldön, melynek célja a népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása. A Tücsökkertben babasarok, táncház, és kézműves foglalkozás mellett lufi hajtogatással és gyermekbarát programokkal készülnek a legkisebbek számára. Interaktív sportfoglalkozásokkal, vásári forgataggal és a Kaláka együttes koncertjével várnak benneteket.

Nyárbúcsúztató

Czakó utcai Sport és Szabadidőközpont - augusztus 25., 16.00 - 23.00

Ingyenes családi nyárbúcsúztató mulatságra várnak benneteket a Czakó Szabadidőközpontba. Láthattok bohócműsort, tanulhattok akrobatáktól, lesz swing tánctanítás és kutyasuli is. Egész délután ugrálóvár, gumiköteles trambulin, arcfestés, kreatív sarok, játékok és kézműves foglalkozás vár rátok. Az estét tűzijáték zárja.

Gyüttment Fesztivál

Zebegény, Gründli rét - augusztus 23-26., 10.00 - 22.00

A Gyüttment Fesztivál a vidéken újrakezdő, a környezettudatos vidéki életet, értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek, közösségek, és a hozzájuk kapcsolódó városi gondolkodók éves nagy találkozója. A családokat JógaMóka, kenyérsütés workshop, ökológiai előadások, népi játékok, gyógynövény felismerés, sajtmese, mézeskalács készítés és gombatúra várja.