A legjobb gyerekműsorok vasárnapra

Levetítik a Gazdátlanul Mexikóban második részét, a Zűr az űrbent, a Pixelt és a Rio második részét.

Franklin, a teknős
Paramount Channel - május 13., 8.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Franklin éppen a nyári szünidejét élvezi, amikor különleges látogató érkezik hozzájuk - Lucia nagynéni, a szenvedélyes kincskereső régész. Franklin Nagymamájának erről eszébe jut a saját "kincse", egy doboz, amit még kisgyermekkorában ásott el. De a múlt felidézésétől hirtelen megbetegszik. Franklin és barátai elhatározzák, hogy megkeresik azt a dobozt, mely talán segít Mamie felgyógyulásában. Lucie néni és keresztlánya, Samantha is csatlakozik az erdő mélyébe tartó expedícióhoz. Franklin-nak nagy türelemről kell tanúbizonyságot tennie, hogy sikerüljön fiatal csapatának figyelmét az elveszett kincsre összpontosítania.

Zűrös majom
Film+ - május 13., 11.25
6 éven felülieknek ajánlott!

Eva minden álma egy kiskutya, ám szülei úgy gondolják, hogy a mindig rendetlen, lusta kislány még nem alkalmas egy állat gondozására. Egy nap a szülők döbbenten tapasztalják, hogy Eva gyökeresen megváltozott, mit sem sejtve arról, hogy lányuk egy apró majmot rejteget a szobájában, aki a parkban szegődött mellé. Ám azt Eva sem sejti, milyen kalandok várnak rá, új kedvence ugyanis mindent ellop, ami pénzzé tehető, ráadásul gonosz gazdája, aki egy nagyszabású rablásra készül, bármit megtesz, hogy visszaszerezze a majmot.

Gazdátlanul Mexikóban 2.
Paramount Channel - május 13., 14.15
6 éven felülieknek ajánlott!

A beszélő csivaváknak új kalandokkal kell szembenézniük: a kölykeik született rosszcsontok, és kutya legyen a négy talpán, aki ép ésszel bírja újabb és újabb csínytevésüket. Ám amikor gazdáik bajba kerülnek, semmitől sem riadnak vissza, hogy megmentsék őket - mert a család, bármi is történjék, jóban-rosszban összetart. Így aztán kiskutya, nagykutya együtt száll harcba és megmutatja, hogy összefogással és bátorsággal a kicsik is képesek nagy dolgokra.

Zűr az űrben
Film+ - május 13., 14.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Bugs Bunny és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Bugs Bunny kíséretének tagjait. Bugs nem tétovázik, azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat. Az idegenek azonnal elfogadják Bunny ajánlatát. Túlságosan is gyorsan. Ugyanis van egy rendkívüli tulajdonságuk: pillanatok alatt képesek új képességeket magukévá tenni. Amikor Bugs felfedezi, mi készül, tudja, azonnal segítségre van szüksége. De hova forduljon, amikor már minden valamire való kosaras tudása az ellenfelet gazdagítja. Ám szerencsére van egy olyan ismerőse, akire mindig számíthat. Ő a világ legnagyobb kosárjátékosa, Michael Jordan. 

Megjött Apuci
TV2 - május 13., 15.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Brad, a galamblelkű rádiós nagyfőnök nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni - de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vér szerinti apa, Dusty, és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért. 

Pixel
SuperTV2 - május 13., 16.40
12 éven felülieknek ajánlott!

A videójátékok kora lejárt. De mi lesz az egykor népszerű, mára elfeledett figurákkal és feladatokkal? Talán élvezik a békés nyugdíjas életet? Tévedés! Utálják a feledést, és ha eljön az idő, visszatérnek. És akkor lesz haddelhadd! Ebben az ellen-Tron filmben, PacMan, Tetris és társaik fellázadnak teremtőik ellen, kilépnek a monitorról, és háborút indítanak az egyre modernebb játékokra vágyó emberek ellen. Még szerencse, hogy egy mindenre kész csapat felveszi ellenük a harcot. 

Az Emoji-film
HBO - május 13., 18.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. 
Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba.  Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket... 

Rio 2.
Prime - május 13., 18.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Azúr és Csili boldogan él három fiókájával Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján. Csili szerint azonban a kicsiknek hasznára válna, ha belekóstolnának az igazi madáréletbe is, jót tenne nekik egy kalandtúra az Amazonas vadonjában. A városhoz szokott családfő nehezen boldogul a dzsungelben, ráadásul találkoznak Csili elveszettnek hitt apjával. Eduardo örül, hogy teljes a család, de kritikus szemmel figyeli esetlen vejét. Azúr aggódni kezd, hogy a vadon hívó szava miatt elveszítheti családját.