A világ megismerése soha nem volt ilyen egyszerű!

Itt van Pipp és Polli nagy szótára a legkisebbeknek

A kicsik legnagyobb örömére megérkezett a népszerű Pipp és Polli-sorozat eddigi legnagyobb kötete, a nem csak nevében nagy szótár. A legkisebbek most a két jóbarátot, Pippet és Pollit kísérhetik el a játszótérre, a tengerpartra, a boltba, és persze az otthonukba, hogy megtanulják az őket körülvevő világ szavait magyarul és angolul is.

Axel Scheffler: Pipp és Polli nagy szótára
A szerző rajzaival

Ebben a 30 cm magas, keménylapos könyvben a gyerekek tíz, óriási és lenyűgöző rajzon böngészhetik a száz meg száz apróságot - ráadásul mindennek magyarul és angolul is megismerhetik a nevét. A kötet így kétnyelvű szótárként használható, ezzel segítve az angolul tanulást, vagy angol anyanyelvű gyerekek esetében a magyar szavak, kifejezések megismerését.

Forrás: Pagony

A Pipp és Polli nagy szótára című óriás böngésző a mindennapi élet első szavainak tanulásában segíti a kicsiket, emellett megmutatja egy a barátság erejét is. Bepillantunk Pipp, házába, előkerülnek a kerti játékok, ellátogatunk a játszótérre, boltba megyünk, homokozunk a tengerparton, szülinapozunk Pollival.

A könyv végén egy közös, karácsonyi ünneplésen is részt veszünk velük, majd jön az esti fürés és az alvás! A kötet utolsó oldalán a számok, színek, formák, ellentétek és az évszakok felsorolásával mélyülhet még tovább a kicsik tudása. A böngészésen túl a kis ablakok mögé is érdemes bekukucskálni, hogy még több érdekességgel találkozhassunk. A képes szótár remek alkalmat adhat a közös, összebújós könyv nézegetéshez, az óriási, gyönyörű kötet a gyerekszobai könyvespolc örök darabja lesz, valamint a könyv ideális útitárs lehet utazáskor is.

0-3 éveseknek ajánlott