Családi filmek vasárnapra

Ha már itt a vasárnap, használjátok ki jól, legyen benne testmozgás, szabad levegő, aztán tetszőleges időpontban huppanjatok a tévé elé is, egész nap várni fog titeket!

Barbie: Szuperhős hercegnő

Minimax - október 13., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap, miután megcsókolja egy varázslatos pillangó, Kara felfedezi, hogy fantasztikus erőre tett szert, amely lehetővé teszi, hogy átalakuljon Szuper Szikrává, a titkos, bűnüldöző alteregójává, aki keresztbe-kasul repkedve a királyságában készen áll arra, hogy felvegye a harcot a rosszakkal. Ám nemsokára Kara féltékeny unokatestvére elkapja a pillangót, és maga is átalakul Kara szuperhősének gonosz párjává, Sötét Szikrává.

 

Dzsungel-mentőakció

Film+ - október 13., 8.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. A békés korszak véget ér, amikor megjelenik Igor, a legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Igor, a gonosz koala bármire képes, hogy elérje célját. Hamarosan rájönnek, ahhoz, hogy a koalát megállítsák, nem elég a kis csapatnak egyesítenie minden tudását és erejét. Segítségül kell hívniuk a bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.

 

Playmobil: A Film

Moziverzum - október 13., 9.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kalandvágyó Marla és öccse, Charlie szörnyű hírt kapnak: szüleik elhunytak. A tragédia következtében a fiatal lány életében az álmok helyére a kötelességek lépnek. Azonban amikor egy nap Charlie megszökik otthonról, nővére kénytelen lesz utánaeredni, s a testvérpár rövidesen egy Playmobil világban találja magát, ahol Charlie Maximus császár fogságába esik. Marla ezután minden követ megmozgat, hogy öccse nyomára leljen, ebben pedig játékvilág legkülönfélébb hősei lesznek a segítségére. Az elképesztőbbnél elképesztőbb tájakon barangolva pedig Marla rájön, hogy mindvégig erre a kalandra volt szüksége.

 

A Szörny mentőakció

Minimax - október 13., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Üstökös Izmó a Baab bolygó hőse, akit mindenki tisztel tetteiért. Van egy öccse is, Elmó, aki egy kicsit józanabb gondolkodású, mint bátyja, nem olyan hűbelebalázs, és nem hág át egykönnyen szabályokat. Amikor Izmót egy újabb vészhelyzet kapcsán egy veszélyes bolygóra küldik, a szuperhős azonnal igent mond, és belesétál a gonosz Brutál tábornok csapdájába. Ezúttal Elmónak kell megmentenie őt, feleségével Kirával és kisfiával, Fürkével az oldalán.

 

A sóhercegnő

m2 / Petőfi TV - október 13., 14.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amália hercegnő a király harmadik, legkisebb leánya. Apja visszavonulni készül, ezért próbára teszi lányait, hogy melyikükre hagyja birodalmát. A próba során mindegyikőjüknek el kell mondania a királynak, hogy mennyire is szeretik őt. Amália azt mondja, annyira szereti édesapját, mint a sót. A király ezen teljesen felháborodik, és sértettségében száműzi lányát a birodalmából. Amália hosszú időn át fiúnak álcázva bújkál a környéken, míg egy napon sóhiány nem lesz a vidéken, és apja rá nem döbben, mennyire is szereti a sót.

 

Énekelj!

Moziverzum - október 13., 16.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista _ na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét. Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...

 

Sárkánylovasok: Mentőosztag: Huttsgalor ünnepe

m2 / Petőfi TV - október 13., 17.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hóesés jelzi odinyúl, a vikingek ajándékozási ünnepének kezdetét. A szeszélyes időjárás azonban véget vethet a mulatságnak, hacsak a bátor sárkánylovasok nem lépnek közbe...

 

A graffalókölyök

m2 / Petőfi TV - október 13., 18.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis graffalókölyök a graffaló faló nyomába ered. Éjszakai kalandjából, ahol ő is találkozik a kígyóval, a bagollyal és a rókával kiderül, hogy vajon létezik a graffaló-faló? Vajon a kíváncsi graffalókölyök eszén is túljár az okos egérke?

 

Őslények országa XIII. - A barátok bölcsessége

TV2 Kids - október 13., 18.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc őskori barátaink, Tappancs, Kistülök, Kacsacsőr, Tüskés és Röpcsi ismét visszatérnek a Steven Spielberg által indított, méltán világhírű rajzfilmsorozat új részében. Az öt jó barát most két eltévedt Beipiaosaurusnak _ tollas dínónak _ segít megtalálni a Virágzó völgyet. Útjuk során azonban nem csak ők mutatják meg a helyes irányt a szószátyár Döfi-nek és Büfi-nek, hanem az elcsellengett dínóknak köszönhetoen ők is leckét kapnak a barátságból.

 

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Cool - október 13., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

 

Gru

Moziverzum - október 13., 19.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...

 

Oglik - Üdvözlünk Büdifalván!

TV2 Kids - október 13., 20.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az Ogli család új otthont keresve Büdifalva szeméttelepén találja magát. Az idilli helyet azonban veszély fenyegeti: a város torkig van a mindent ellepő bűzzel, ezért a telep helyére wellness központot akar építtetni. Mikor a polgármester fia rájön, hogy az Oglik hulladékot esznek, szagtalanítva ezzel a várost is, barátai és felesége segítségével megpróbálja megakadályozni az Oglik új otthonát veszélyeztető építkezést.