Az év madara rajzpályázat

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) rajzpályázatot hirdet a frissen megválasztott év madara, a zöld küllő témaköréhez kapcsolódóan. Több korcsoportban is lehet nevezni, a beküldési határidő: március 14.

A rajzpályázat témája: a zöld küllő.

Pályázati kategóriák: óvodás, alsó tagozatos (1-4. osztály), felső tagozatos (5-8. osztály), középiskolás (9-12. osztály), felnőtt.

Pályázni csak egyénileg lehet, pályázónként maximum 3 rajz küldhető be, a rajz maximális mérete: A4. Alkalmazható technikák: grafit, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, tus, tempera, vízfesték, akril stb. (vagy ezek ötvözete).

A pályamunka hátoldalán a következő adatokat tüntessétek fel: pályázó neve, életkora, nevezési kategória, szülő vagy felkészítő pedagógus neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe. A kézzel készült eredeti alkotásokat postán küldjétek el az alábbi címre: Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), 1536 Budapest Pf. 283
A borítékra írjátok rá: "Zöld küllő"

Beküldési határidő: március 14.

Minden kategóriában a 3 legjobb pályaművet díjazzák.

További infókat itt találtok!

 

 

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu